CECIN BIVŠI ŠETA DOKTORKU: Samo je njega predstavila javnosti kao svog dečka, ali on je sada sa NJOM...

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2018, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECIN BIVŠI ŠETA DOKTORKU: Samo je njega predstavila javnosti kao svog dečka, ali on je sada sa NJOM...

Sa pevačice i dizajnerke prešao na doktorku.

Bivši dečko najveće balkanske folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, jedini kojeg je polse smrti Željka Ražnatovića Arkana predstavila javnosti, novosadsk maneken Vladimir Cvetković Cvele, ima novu devojku.

Ceca i Cvele su vezi bili pre sedam godina, ali su se posle svega nekoliko meseci razišli. On je 2016. bio u vezi sa mladom dizajnerkom, a sada je smuvao doktorku.

Објава коју дели >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << CECA (@craznatovic_official) дана 19. Феб 2018. у 11:11 PST

Radi se o Tanji Radenkov, specijlaizantu plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije, a njih dvoje više ne kriju svoju ljubav nego objavljuju zajedničke fotografije na Instagramu, gde ne kriju da su zaljubljeni.

Објава коју дели Eterna Centar, Medical System (@eterna_centar) дана 4. Феб 2018. у 7:55 PST

Cvele je danas uspešan poslovan čovek, posvetio se medicini, odnosno poslu sa transplantacijom kose koji širi i na inostranstvo, a nastavio je i da ide u teretanu, što se da vdieti po njegovim mišićima, koje ne može da sakrije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.