ČE GEVARA KOD KUSTE

Izvor: Kurir, 12.Jan.2011, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČE GEVARA KOD KUSTE

Kustin Drvengrad doživljaj je ravan čudu! Gael Garsija Bernal (33), glumac koji je snimao s Pedrom Almodovarom, već se odomaćio na Mokroj gori. Došao je na filmski festival „Kustendorf“, ali ga privlače sokaci prekriveni snegom, lepota prirode... - Gledam ovaj Drvengrad, Kustino delo, i čini mi se kao da ovaj prostor ne pripada

Kustin Drvengrad doživljaj je ravan čudu!

Gael Garsija Bernal (33), glumac koji je snimao s Pedrom Almodovarom, već se odomaćio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na Mokroj gori. Došao je na filmski festival „Kustendorf“, ali ga privlače sokaci prekriveni snegom, lepota prirode...

- Gledam ovaj Drvengrad, Kustino delo, i čini mi se kao da ovaj prostor ne pripada ovom našem svetu. Ovo je čista lepota! Drvene kuće danas podsećaju kako su ljudi nekada jednostavno živeli. Za nas iz velikih gradova ovo je doživljaj ravan čudu - poverio nam se juče Bernal usred Drvengrada.

Slavni Meksikanac otkrio nam je i jednu tajnu. Sa Emirom Kusturicom utanačiće detalje u vezi sa ulogom u Profesorovom filmu o Panču Vilji.

- Na vođu meksičke revolucije jednostavno ne ličim, pa nisam ni mogao da „uskočim“ - kaže glumac, koji je u karijeri igrao jednog drugog revolucionara - Če Gevaru, i to dva puta, u „Fidelu“ Dejvida Atvuda i „Dnevniku jednog motocikliste“ Valtera Salesa.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.