CARU KONAČNO STALI NA REP - zaustavili ga zajedničkim snagama: Vrišti kao pobesnela devojčica

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 10:07

CARU KONAČNO STALI NA REP - zaustavili ga zajedničkim snagama: Vrišti kao pobesnela devojčica

Ne može da shvati da je izgubio.

Filip Car je vrištao kao devojčica zbog Marka Janjuševića Janjuša. On je prvo počeo da pesnicama udara sebi glavu, a onda su Zvezdan Slavnić i Miljan Vračevićsu zajedničkim snagama uspeli da ga zaustave.

- Je**ću mu majku! Neće on meni! Kome pi**a materina, kome?! - divljao je Car.

- Dozovi se bre, alo! - rekao je Miljan.

- Kome ti pi**a materina, ti kao. Ja ga čekam, pa ga pustim, on malo uleti, ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vičem neka. Ja da ti objasnim pi**o jedna od dva i dvanaest da ti pokažem da si žena. Njegovi su jedne godine kumovi prijatelji ovi, druge oni, pete godine oni - ponavljao je besno Car, te je nastavio da urla po imanju:

- Jao majku ti je**m, ja gledam kao prijatelj, ovo, ono - urlao je Filip.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Detaljnije u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

CAR UDARAO SAM SEBE PESNICAMA U GLAVU Horor scene u Zadruzi, lomio sve pred sobom: Um mu se pomračio zbog Janjuša

Izvor: Blic, 12.Apr.2023

Filip Car već neko vreme je na ratnoj nozi sa doskorašnjim drugom Markom Janjuševićem Janjušem, a u jednom momentu ušao je u crveno, pa je čak počeo sebe da udara pesnicama u glavu, ali i da lomi sve pred sobom u "Zadruzi".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.