CARSKI! Toni je na poseban način IZNENADIO suprugu Draganu za rođendan - evo KAKO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2017, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CARSKI! Toni je na poseban način IZNENADIO suprugu Draganu za rođendan - evo KAKO (FOTO)

Najlepši mogući način.

Dragana Mirković danas slavi 49. rođendan. Pevačica nije ni slutila da će joj divan dan početi tačno u ponoć u studiju "Pinkovih zvezda"

Snimanje "Pinkovih zvezda" bilo je u toku, a tačno u ponoć na LED ekranima u studiju Dragana je ugledala čestitku od supruga Tonija Bijelića.

Studijom se prolomio vrisak i gromoglasni aplauz, a popularna pevačica ostala je bez teksta kada su joj kolege iz žirija, zajedno sa publikom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u studiju, otpevali rođendansku pesmicu.

Trenutak Draganine nepažnje i emotivnog šoka iskoristila je njena prijateljica Zorica Brunclik koja je tačno u ponoć spustila svoju crvenu stolicu u početnu poziciju, da bi se nekoliko sekundi kasnije podigla sa velikim cvetnim i voćnim aranžmanom koji je poklonila oduševljenoj slavljenici.

U isto vreme na sceni se pojavila i višespratna rođendanska torta u beloj boji, sa Draganinom slikom na središnjem mestu, što je pevačicu ostavilo bez daha.

A photo posted by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic_official) on Dec 18, 2015 at 11:40pm PST

Dragana i njene kolege popele su se na binu kako bi nazdravili, a ushićena pevačica iskoristila je priliku da svoje brojne fanove koji su ispunili studio u Šimanovcima obraduje živom izvedbom svog novog hita "Od milion jedan", kao i onog legendarnog "Milo moje, što te nema".

- Oh, duša moja - rekla je Dragana kada je čula ko je glavni "krivac" za rođendansko iznenađenje, i onda je nastavila:

- Popiću i ja malo, večeras ste me dotukli na najlepši mogući način - iskrena je bila ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.