CAREVA BIVŠA RASKRINKALA FILIPA I ALEKS! Kraljica provokacije PONOVO JAŠE, samo zbog OVOGA su bili zajedno?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 21:21

CAREVA BIVŠA RASKRINKALA FILIPA I ALEKS! Kraljica provokacije PONOVO JAŠE, samo zbog OVOGA su bili zajedno?!

Čeka se reakcija bivšeg para!

Odmah nakon što je bivši zadrugar Filip Car potvrdio raskid sa Aleksandrom Nikolić, svi su želeli da čuju komentar njegove bivše, Maje Marinković, a čini se da je ovo starleta jedva čekala.

Maja važi za kraljicu provokacije, što je i sada potvrdila zaključkom da je Car bio sa Aleksandrom u vezi samo zarad fanova i podrške.

- Ne bih komentarisala to, ali kada me već pitate, ništa se nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << desilo što nije očekivano. Vreme je najbolji pokazatelj svega, a oni su ovim sve sami rekli. Teško uspevaju veze koje su aktivne samo zarad fanova - izjavila je Maja za Pink.rs.

Kakva će biti reakcija Filipa Cara na ovu provokaciju, ostaje nam da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.