CARA ZABOLELE DEJANOVE REČI - nezampamćena svađa na Tiktoku: Konačno se susreli direktno: Filip pobesneo

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 11:49

CARA ZABOLELE DEJANOVE REČI - nezampamćena svađa na Tiktoku: Konačno se susreli direktno: Filip pobesneo

Zauvek će ostati krompirko u kaputu.

Filip Car ne prestaje da se pojavljuje na Tiktoku i da od svojih fanova zarađuje putem giftova za vreme lajvova. On je poznat po svom temperamentu i  kratkom fitilju te se često svađa i po ovoj kineskoj društvenoj mreži, baš kao i što smo navikli od njega tokom trajanaj Zadruge.

Njegova poslednja svađa je izbila jer se žestoko psovađao sa jednim tiktokerom jer ga je on nazavao uvredom koju mu je dodelio Dejan Dragojević tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zadruge 5.

- Krompirko - rekao mu je tiktoker direktno u facu.

Car se odmah razbesneo. Svi su primetili da se Caru može reći bilo šta, ali ne i reč "krompirko" jer ga očigledno reči Dejana Dragojevića i dalje bole. Podsetimo, Dejan ga je tako nazvao u petoj sezoni i to krompirko u kaputu. Od tada se ova reč uvek vezuje za momka iz Crkvenice.

- Svaki indijanac može da dođe na ovaj Tiktok. Ja sam majmun što uopšte pristajem da dam svim pristum da igramo - rekao je Car besno

- Šta si ti meni dao pristup? ja tebi sad treba da titram -  pitao je tiktoker Sava.

Inače kako jedna korisnica tvrdi ispod klipa: Savo je samohrani otac jednog divnog dečaka, radnik, bauštelac, kojem je tik tok zanimacija preko koje hvala Bogu zaradi za to svoje dete. Prost je čovek ali je ljudina ovako, sa svima je dobar, samo debelom somu ne valja, ne valja mu jer je dobar sa Dalilom baš.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.