Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 18:03

CAR ZAURLAO NA DRAGOJEVIĆE I BRAJLOVIĆE! Ponestalo mu strpljenja, sprema HAOS: "OVO IM JE OPOMENA!"

Proključao od besa!

Filip Car se oglasio za portal Pink.rs kako bi odgovorio na sve koji udaraju na njegovu vezu sa Aleksandrom Nikolić.

On se obratio i Dejanu Dragojeviću, nakon što se pronašao prozvanim u njegovoj današnjoj izjavi.

- Lako za njihove fanove koji su opsednuti Alex i mnome, pa našom podškom više nego svojim favoritima, ali što svi živi pokušavaju podbadanjem nas dobiti reakciju. Izbegavamo izjave, nikog ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << diramo, povukli se i čekamo da stanu s*ati više svi, imamo svoj život, nikog ne diramo, ne bavimo se ni sa kim, za nas je rijaliti završen. Ne znam koju potrebu ima bračni par Dragojević, bračni par Brajlović i još neki da konstantno podbadaju nas dvoje i bave se nama u svakoj izjavi, intervju, itd. Neka se udruženim snagama bave svojim životima, ljubavima i poslovima, ovo im je opomena, jer ako ja počnem da pricam o njima, njihovim ljubavima, izborima, poslovima i verenicama, baš ali baš će se sk*njati. Tako da evo, nakon dve nedelje da dobiju mrvicu pažnje. Sve im najbolje i fokus na sebe, nek puste nas - izjavio je Car za Pink.rs.

On je kao dokaz i dao fotografiju na kome je sa Aleksandrom, srećan i zadovoljan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BUKTI RAT IZMEĐU DEJANA I CARA "Čuo sam šta si pričao o Aleks", Filip pobesneo: "Ako ja počnem da PRIČAM O VERENICAMA..."

Izvor: Blic, 23.Jun.2023

Rijaliti učesnik Filip Car je odlučio da se oglasi kako bi odgovorio na sve koji negativno komentarišu njegovu vezu sa Aleksandrom Nikolić. On se obratio i njenom bivšem momku, Dejanu Dragojeviću, nakon što se osetio prozvanim u njegovoj današnjoj izjavi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.