CAR ZAGRMEO NA DEJANA NA TIKTOKU ZBOG GOSTOVANJA SA ALEKS: Nikad agresivnije o ugovoru sa Zadrugom

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2023, 07:20

CAR ZAGRMEO NA DEJANA NA TIKTOKU ZBOG GOSTOVANJA SA ALEKS: Nikad agresivnije o ugovoru sa Zadrugom

Ne dopada mu se nikako.

Na veliko iznenađenje Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević gostovali su u emisiji "Narod pita". Dan pred početak "Zadruge 7"

To je bio sukob pobednika "Zadruge 5" i "Zadruge 6", ali i sudar dva bivša ljubavnika. Njihova veza je pukla nakon što je Aleks počela da flertuje sa Zvezdanom Slavnićem a onda se upustila u vezu sa Filipom Carem, koji je godinu dana ranije bio u vezi sa Dalilom Dragojević, Dejanovom tadašnojom suprugom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ipak, Car je rešio da se oglasi na svom Tiktoku i progovorio o Dejanu Dragojeviću i njegovom gostovanju sa Aleks Nikolić.

Car je bio vidno besan i svoju agresiju nije želeo da krije.

- Znam ja tamo kako se diše  On nije vezan ugovorom, nije morao da dođe, ali on jedva čeka da ga neko pozove da dođe, da laprda. Ja ne bih došao iz nekog poštovanja, ali on za to ne zna. Ali kod njega je samo daj, daj, fali mu publiciteta. Pričali smo ona i ja danima, znali smo d aće to da se desi. tako da mi njihovo gostovanje uopšte nije iznenađenje - rekao je Car.

Detaljnije u nastavku:

A post shared by ꫝꪖ𝕥ꫀ.•*_ (@z.h8__)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.