CAR UDARA DEJANA NA KVARNO I DOBIJA DISKVALIFIKACIJU Stravičan epilog ljubavnih afera u Zadruzi u režiji Kristijana Golubovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2021, 14:33

"CAR UDARA DEJANA NA KVARNO I DOBIJA DISKVALIFIKACIJU" Stravičan epilog ljubavnih afera u Zadruzi u režiji Kristijana Golubovića

Da li će doći do ovakvog raspleta situacije?!

Povodom aktuelnih dešavanja u rijaltiju Zadruga i ljubavnom četvorouglu na relaciji Dalila Dragojević - Dejan Dragojević - Filip Car - Maja Marinković oglasio se i bivši zadrugar Kristijan Golubović.

Kristijan je u četvrtoj sezoni jedan od favorita, a nije uspeo da dođe do finala jer je diskvalifikovan pred sam kraj zbog haosa sa obezbeđenjem i Miljanom Kulić.

Golubović je trenutno u izolaciji na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kućnom lečenju jer je zaražen koronavirusom i kako sam navodi, ima simptome koji nisu zanemarivi.

Kristijan je dao svoje predviđanje povodom turbulentnih dešavanja u Zadruzi. On je rekao da će Filip Car verovatno biti diskvalifikovan jer će udariti Janjuša ili Dejana na kvarno.

Pogledajte na snimku od 1:50:30 šta je sve kristijan pričao o rijalitiju Zadruga 5.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.