CAR PRIZNAO ŠTA GA POVEZUJE SA DEJANOVOM DEVOJKOM! Filip se uključio u emisiju i razvezao jezik o Dragojeviću!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 08:34

CAR PRIZNAO ŠTA GA POVEZUJE SA DEJANOVOM DEVOJKOM! Filip se uključio u emisiju i razvezao jezik o Dragojeviću!

Čeka se oglašavanje rijaliti pobednika!

Ivana Šopić je u emisiji "Narod pita" ugostila Aleksandru Nikolić i Maju Marinković. Iako je prvobitno najavljeno da će i Filip Car biti gost, on se nije pojavio u emisiji. Aleksandra je objasnila da je njen vrenik imao smrtni slučaj u porodici i da je to jedini razlog zašto nije došao na Pink televiziju.

Ispred televizije se sinoć pojavio Kristijan Golubović u nadi da će rasčistiti račune >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Carem koji ga je tokom svađe sa Majom Marinković javno blatio. Međuim, do tog susreta nije došlo.

Iako Car nije bio gost, bio je jedna od glavnih tema u emisiji. Aleksandra se pravdala zašto je ostavila Dejana Dragojevića zbog njega. Filip više nije želeo da mirno gleda kako mnogi napadaju Aleks, pa se ukljulio uživo u program.

Tom prilikom, Filip je otkrio da ponovo nešto povezuje njega i Dejana Dragojevića. Dejanova bivša supruga, Dalila Dragojević, prevarila ga je sa Carem. Nakon što je rasturio taj brak, uništio mu je i vezu kada je preoteo Aleksandru. Sada se ispostavilo da postoji neka veza između Filipa i Dejanove nove devojke, Jovane.

- Majin nastup prema Aleksandri, dok joj je momak tamo, ja bih zamerio Aleksandri da ima takav nastup, a da je bila sa njenim momkom. Bilal je najstrašnije reči pričao za tog Kristijana, a sad sa njim dolazi na emisije. Aleksandra zna da sam jako ljut i razočaran u sebe, ona me je ispoštovala da ignoriše mnoge ljude, a ja nisam. Ja ne mogu kao pojedinac da promenim neke stvari. Kod mnogih ljudi su mi te kontradiktornosti famozne. Sad ću reći stvar koja je ekskluziva, pričao sam o Dejanu, bio sam malo razočaran. Mene i Dejana opet nešto veze, moja sestričina je verena i čeka dete, a on je igrom slučaja ujak od Dejanove devojke. Uvek nas nešto veže. To je sve igra sudbine i slučajnost. Kad se sve završi nemam potrebu da idem dalje u bezvezna prepucavanja, koja su postala deo marketinga. Aleksandra i ja ćemo zajedno da živimo, nećemo sa njima da se svađamo. Poenta je da me nema nigde, bio sam pred kamerama 24 časa. Ja kad bih počeo da pričam o njihovim životima i tajnama, Maju kad bih nazvao ona bi zaboravila Takija. Ja hoću sa svojom devojkom i porodicom da provedem mirno leto - govorio je Car.

Podsećamo, Dejan se zahvalio Caru što mu se uplitao u ljubavne odnose i na taj način mu "otvorio oči". Međutim, pre par dana su ušli u sukob kada je Dejan izjavio da "moli babe da mu pošalju prsten za njegovu devojku Jovanu". Car se pronašao prozvanim, pa je odgovorio Dejanu na ove reči ui upozorio ga da prestane da daje izjave o njemu, inače će i on početi da iznosi neke informacije koje ima o njemu.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.