CAR PLAČE ZA SVOJIM TATOM! Kad je čuo da ne može da ustane, krenule mu suze - loše vesti iz Zadruge

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 13:57

CAR PLAČE ZA SVOJIM "TATOM"! Kad je čuo da ne može da ustane, krenule mu suze - loše vesti iz Zadruge

Obuzela ga griža savesti.

Marko Janjušević Janjuš je doživeo gadnu nezgodu u Zadruzi, kada se posvađao sa Filipom Carem. On je pao sa kreveta i zalepio se za pod te nije bio u stanju da ustane.

Car je sada doživeo napad griže savesti i pusti je suzu pričajući o njemu, nazivajući ga sopstvenim ocem. U njegovom društvu su se našli i Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić, Bojan Simić i Aleksandra Nikolić. Te je sve vreme pokušao da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iskaže kako se osećao zbog Janjuševe povrede od pada sa kreveta.

- Boli ga! - rekao je Car.

- Joj majko moja mila, krv ti je*em! On skočio sa kreveta i na krevet i on kao ide.. Zatrčao se, skočio na krevet prema meni, nagnuo se nazad i pao da desnu stranu! Krv ti je*em! Je l' mi veruješ da bih se ubio da mu je nešto sa leđima bilo, ja bih umro! Au Sunce ti je*em, ja sam bio uveren, ne diže se čovek sa poda, ili kuk ili leđa! - rekao je Car.

- Nije slomio ništa, lakat ga boli! - rekao je Zvezdan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"OBEZBEĐENJE JE UDARILO JANJUŠA" Isplivao zabranjeni video - Zadrugari šaputali: "Nije se sam sapleo!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023

Snimljeni kako šapuću!..Marko Janjušević je sinoć u toku rasprave sa Filipom Carem poleteo i preko kreveta pao, kada je zadobio povrede lakta i ramena...Kako su zadrugari komentarisali, a Zvezdan Slavnić otkrio, navodno je povredio lakat O ČEMU SMO PISALI DETALJNIJE OVDE...Međutim, Miljan Vračević...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.