CAR OTKRIO KO MU JE UKRAO SRCE: Tek je raskinuo sa Aleks, a već ima nju: Priznao da mu je najbitnija

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 17:18

CAR OTKRIO KO MU JE UKRAO SRCE: Tek je raskinuo sa Aleks, a već ima nju: Priznao da mu je najbitnija

Zna se ko mu pruža najveću podršku.

Filip Car i Aleksandra Nikolić su raskinuli. Car je odlučio da svoju tugu zaleči na Tiktoku. Doduše, oni malo ciničniji bi mogli da primete da to nije ništa novo i da je Car provodio dosta vremena na Tiktoku u poslednje vreme čak i dok je bio sa svojom bivšom verenicom u gradu ljubavi. izgleda da je lakše raskinuti sa voljenom osobom, nego ostaviti društvene mreže.

On je u najnovijem obraćanju javnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podelio da mu nije najlakše u čitavoj novoj situaciji.

On je priznao da u njegovom srcu sada ima samo mesta za njega i za njegove verne fanove koji mu tapkaju po Tiktoku. Srce mu je ukrala njegova flota.

- Potrudiću se da svakog dana napredujem i da mi misli toliko ne lutaju. Moram da se fokusiram na flotu i na nas. Nadam se da ćete vi da mi pomognete u tome. Nadam se da nećete da me vraćate sa teškim pitanjima. Nadam se da nećete podsticati i mene i nju za jezik da se ne bismo svađali, jer ne želim da se svađam sa njom - započeo je Car o svom psihičkom stanju.

- Nikakvo medijsko natezanje, vređanje sa njom ne želim. To je prva devojka u mom životu koju sam ja zaručio. Ona je prva devojka iz rijalitija koju sam doveo kući - nastavio je Car.

- Život piše romane. Idemo dalje. Tako je moralo biti  - podleio je Car.

Šta je sve Car ispričao poslušajte u nastavku:

A post shared by @samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.