CAR OTKRIO DETALJE RASKIDA SA ALEKS - krivi Dejana Dragojevića za sve: On je bolesnik

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 22:27

CAR OTKRIO DETALJE RASKIDA SA ALEKS - krivi Dejana Dragojevića za sve: "On je bolesnik"

Obrni, okreni, on mu je uvek kriv za sve.

Svi mediji bruje o raskidu Aleksandre Nikolić i Filipa Cara. Svi detalji nisu još uvek poznati, ali malo po malo delovi slagalice počinju da izviru a novinari i gledaoci pokušavaju da sastave priču u celosti

Car je odlučio da ispriča svoju verziju priče putem Tiktok lajva.

- Neću da dajem izjave i neću da pričam ništa loše o Aleksandri - rekao je Dejan.

Ipak, najviše je gledaoce začudilo što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Car indirekto počeo da napada i krivi Dejana Dragojevića, koga je u lajvu nazvao vernikom i bolesnikom.

- Aleks i ja smo svašta izdržali: nije nam bilo lako, svi su nas napadali. Ona je toliko žrtvovala za mene kad ja ostavila onog bogodunika i vernika i preživeli smo linč jer ja nju najiskrenije volim. Evo i ovih dana nas je napadao onaj bolesnik, svašta je pričao za nas - rekao je Car.

Podsećamo, protekla dva dana Dejan i Car su razmenili čitav niz uvreda. Rat je započeo Car kada je u intervjuu sa Anđelom Đuričić istakao da Dejan treba da se zapita zašto su ga i Dalila i Aleks ostavile da bi bile sa njim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.