CAR OSTAVIO MILICU nakon vrele akcije: Sreća bila kratkog daha - Prošla kao sve njegove BIVŠE DEVOJKE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2022, 14:53

CAR OSTAVIO MILICU nakon vrele akcije: Sreća bila kratkog daha - Prošla kao sve njegove BIVŠE DEVOJKE!

Napuštena i usamljena

Milica Veselinović i Filip Car nakon "Igre istine" su imali vrelu akciju o kojoj je odmah saznala cela Bela kuća, iako je Milica u toku jučerašnjeg dana izjavila da će biti intimna sa Carem tek posle Nove godine.

Njihova prisnost najviše je pogodila Aleksandru Nikolić koja se žalila svim zadrugarima redom, ali i koristila priliku da ponižava bivšu drugaricu.

Car se nakon čina ušuškao pored Milice i tim gestom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ostavio utisak da će noć provesti pored nje, a ne u izolaciji sa Aleksandrom, ali do toga nije došlo.

Naime, Filip je izašao iz Miličinog kreveta i otišao u izolaciju, a Veselinovićeva je to odmah primetila, pa se čak iz trgla iz sna i primetila da ju je Car ostavio, posle prve, vrele akcije.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.