CAR NEĆE UOPŠTE GOSTOVATI NA PINKU: Oglasio se Filip i udario žestoko, odgovorio i Kristijanu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 13:38

CAR NEĆE UOPŠTE GOSTOVATI NA PINKU: Oglasio se Filip i udario žestoko, odgovorio i Kristijanu!

Napao sedmu silu, koja ga je zapravo i stvorila.

Filip Car je već dva puta trebalo da bude gost u emisiji "Narod pita", međutim oba puta je gostovanje otkazao.

Prvi put to je uradio iz opravdanih razloga, zbog smrtnog slučaja u porodici, dok je drugi put, tačnije sinoć izostao iz neobjašnjivih razloga.

Car je trebalo da gostuje u emisiji sa svojom verenicom i pobednicom "Zadruge 6" Aleksandrom Nikolić, ali i sa bivšom devojkom Majom Marinković, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << međutim, njih dve su gostovale same.

Naša ekipa bila je ispred zgrade "Pinka", a tamo smo sreli i Kristijana Golubovića, koji je opleo po Caru, o čemu više možete saznati OVDE.

Ubrzo nakon što je Golubović isprozivao Cara, oglasio se i on, putem svog Instagrama i otkrio da sprema ponudu za Kristijana.

- Danas pravim Jutjub kanal i večeras, ili najkasnije sutra objavljujem moj prvi klip gde ću pričati o situaciji između Kristijana i mene. Takođe ću mu ponuditi nešto što znam da kao pravi sportista neće odbiti - poručio je Car, a onda se obrušio na sedmu silu, koja ga je zapravo i napravila.

- Novinarima ne dajem izjave, džaba troše vreme. Moje poštovanje ste izigrali svojim lažima i naslovima o meni i mojoj porodici - poručio je Car besramno, dodajući još i stiker "stop nasilju", iako je zapravo on taj koji je pokazao nasilničko ponašanje, kako prema partnerkama u rijalitiju, tako i prema novinarki našeg portala na superfinalu "Zadruge 6" kada ju je verbalno napao zajedno sa svojim ocem zbog postavljenog pitanja.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.