CAR KRENUO PUT ŠIMANOVACA! Filip VEČERAS STIŽE u Zadrugu, i NIJE SAM! Produkcija najavila ovaj haos!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2022, 15:30

CAR KRENUO PUT ŠIMANOVACA! Filip VEČERAS STIŽE u Zadrugu, i NIJE SAM! Produkcija najavila ovaj haos!

Sve oči uprte u njega.

Da će se već dovoljno vruća atmosfera u Beloj kući dodatno zagrejati, već večeras, pobrinula se produkcija koja je za sve pripremila iznenađenje.

Kako je najavljeno, večeras će se, kao i svakog utorka u "Zadruzi" održati žurka, ali će biti i vanrednog ubacivanja. Fanovi rijalitija su već počeli da nagađaju o kome je reč, a najčešće se spominje ime Filipa Cara.

Vrlo je moguće da će se Car večeras useliti u kuću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i svojoj bivšoj ljubavi, Maji Marinković dodatno otežati vezu sa Bilalom Brajlovićem, koja je već puna svađa, konflikata i ljubomore. Car večeras svakako stiže u Šimanovce jer će gostovati u emisiji Amidži šou, a da li će se posle toga uputiti ka Zadruzi, saznaćemo gotovo za nekoliko sati.

Pored Cara, gost Ognjena Amidžića večeras će biti još jedan bivši zadrugar, a reč je o Franu Pujasu.

A post shared by Filip Car 👑 (@filip_car_capo_ck)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.