CAR I MILICA OZVANIČILI VEZU: Aleksandra izgorela od SUJETE - Ubeđena da Filip radi sve njoj IZ INATA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2022, 09:19

CAR I MILICA OZVANIČILI VEZU: Aleksandra izgorela od SUJETE - Ubeđena da Filip radi sve njoj IZ INATA!

Uverava sebe uzaludno

Veliki šef je u Belu kuću poslao pismo u kojem je saoštio zadrugarima da počinje još jedna Igra istine koju otvara Aleksandta Nikolić.

Ona je odlučila da prvo pitanje postavi svojoj nekadašnjoj drugarici, a sadašnjoj rivalki, Milici Veselinović.

- Imam pitanje za Milicu. Kaži mi Milice, u kakvom si odnosu sa Filipom sada, kako je moguće da ste tako brzo stupili u vezu? Da li smatraš da nešto što je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lako, da je intresantno i da li ćete biti u vezi i da će ti biti veran? - pitala je Aleks.

- Filip kada je ušao ovde, rekao je da mu se ja sviđam. Sinoć se desilo to da smo popričali, da li će mi biti veran, ne želim da razmišljam o tome. Filip i ja smo u vezi, ako niste znali... Evo, pošto me ne sluša onaj koji je postavio pitanje, ne zanima me - rekla je Milica.

- Ja baš verujem da to nije iz inata i da nije fejk - rekla je Aleks.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.