CAR GLUMI ZAVODNIKA: Rasturio BRAK pa krenuo da MUVA Mensurovu Milicu - Ajdarpašić PUCA od BESA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2021, 21:40

CAR GLUMI ZAVODNIKA: Rasturio BRAK pa krenuo da MUVA Mensurovu Milicu - Ajdarpašić PUCA od BESA!

Dejan ij je upozorio.

Dejan Dragojević je poslednjih nedelja doživeo veliki stres kada ga je supruga Dalila napustila zbog Filipa Cara. Sada kada je naučio na teži način ne želi da se slična situacija dogodi i nekome drugom. Stoga, kada je video da je Car bacio oko na Milicu Veselinović, on želi da joj pomogne. Kada je video da Milica i Mensur Ajdarpašić pričaju o spornoj situaciji koja se odigrala juče, on im se priključio.

Podsetimo, Milica je prenela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mensuru da joj se Car javio, a on se pravdao da nije to uradio. Ajdarpašić sumnja u to da Car želi da se poigra sa njim i da je testirao Milicu.

Prvo je Dejan je prošao pored Milice, pa ju je upozorio.

- Nikome ne veruj - rekao je Dejan u prolazu dok je odlazio na tuširanje.

Dejan je potom sreo Milicu I Mensura u dvorištu, te su još jednom popričali o ovome.

-Ćeraćemo se, ali ja ćeram drugačije - rekao je Mensur.

- Malopre sam pričala sa Dalilom, on (Dejan) mi je rekao da ne verujem - otkrila je Milica Mensur.

- Naravno da je hteo da se poigra i da vidi kakva je situacija da li može da uradi nešto. Samo ti meni svaki put to reci, ja ću to da rešim - rekao je Mensur o Caru.

- Reši ih pametno, čekaj trenutak kad ćeš. Znaš koliko su meni neke stvari smešne kad sad ovako gledam - dodao je Dejan.

Kako je sve izgledalo i na šta je Dejan sve upozorio ovaj mladi par, pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.