CAR ĆE POLUDETI KADA OVO SAZNA! Aleks i Dejan su se čuli i SKOVALI PAKLENI PLAN, isplivali detalji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 20:30

CAR ĆE POLUDETI KADA OVO SAZNA! Aleks i Dejan su se čuli i SKOVALI PAKLENI PLAN, isplivali detalji!

Šutnuće Filipa i vratiće se Dragojeviću!

Aleksandra Nikolić po izlasku iz "Zadruge" odmah pozvala Dejana Dragojevića, sadašnjem dečku Filipu Caru iza leđa, saznaje "Rijaliti".

Pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga" jedva je dočekala da dođe do telefona, da bi se javila bivšem dečku koga je najstrašnije ponizila i prevarila na imanju u Šimanovcima. Ona sada želi da se ponovo zbliži s njim i da sve bude kao pre. Navodno je shvatila da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pogrešila i da njeno srce pripada sinu Biljane Dragojević.

- Aleksandra Nikolić se još sastavlja sama sa sobom, devet meseci je bila van života. Imala je onu operaciju, zamenu silikona, onda to što je javno ostavila Dejana. Mnogo toga je preživela. Kada je sela kod kuće sa majkom i sestrom, sumirala utiske, one su joj rekle da joj je Dejan bio kao pas veran dok ona nije počela priču s Carem. Kako je čak i njima pomagao. Zalagao se za njih. Gledala je snimke, zgadila se samoj sebi zbog svega. Car nema prebijene pare, a plus, veliki je neradnik, ne zna ništa da radi. Dejan je kreativan i vredan, od dinara pravi dva, sve su to faktori koje je uzela u obzir - počinje izvor blizak pobednici "Zadruge 6".

- Nije prošlo ni dva dana od izlaska, ona je odmah rešila da se javi Dejanu. Shvatila je da se emocije nisu ugasile kada je ušla na njegov Instagram i videla objave. Rešila je da mu se javi. Naravno, pisala mu je prvo s lažnog Instagram profila, a onda i s novog broja. Opipava puls i njegovu reakciju. Aleks je Dejanu rekla da je sve stvari s Filipom pred kamerama radila jer je znala da će to biti skandal i da će tako da izbije u prvi plan.. Ona je svesna da pored Cara nema budućnosti i perspektivu. Pored Dejana je procvetala i imala je sve. On je od jedne etiketirane animir-devojke napravio damu - nastavlja izvor blizak rijaliti-paru.

- Aleks je svesna da Car kod nje vidi korist, pare, njenu popularnost. Ima tu strasti, ali on nije zaljubljen. "Ne želim da prokockam ove pare. Znam da ću pored Cara da ostanem bez dinara, a da bi mi Dejan pomogao da napavim još više para. Nikad nisam prestajala da ga volim, samo je daljina učinila svoje. Kad vidim sliku njegovu, ja se sva tresem'' - rekla je ona navodno jednoj prijateljici.

- Sada radi na tome da Dejan omekša i da dođe do prvog susreta. Pričali su. Pre dva dana su se dogovorili da se vide, nasamo, negde gde ih niko neće videti. Car nema pojma šta mu Aleks kuva iza leđa i da želi da se pomiri s Dejanom. To će za njega da bude opasan udarac. Ma ima da bude haos. Aleks želi pomirenje i neće odustati - rekao je izvor za "Republiku".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.