ČAK TRI IMENA SE NAŠLA NA SPISKU! Produkcija izdala zvanično saopštenje: Sada imamo NOVO PRAVILO...

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2023, 07:43

ČAK TRI IMENA SE NAŠLA NA SPISKU! Produkcija izdala zvanično saopštenje: "Sada imamo NOVO PRAVILO..."

Voditeljka pročitala i ko su!

Nakon što su svi učesnici rijalitija "Elita" završili sa nominacijama između Milene Kačavende i Darijana Darumirovića, voditeljka je saopštila ukućanima da postoji troje nominovanih i da su jednog od njih izglasali odabrani.

- U "Eliti imamo jedno novo pravilo a to je da će svake subote biti troje nominovanih. Jedno je od vas, jedno je od publike i treći će biti od odabranih. Odabrano su birali. Oni su izglasali Jovanu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tatu - rekla je voditeljka.

- Hvala odabranima, očekivala sam ovo jer sam danas objasnila da nisam u stanju da učestvujem i da ne mogu da učestvujem u svađama - rekla je Jovana.

- Dario ubedljivo si izglasan - rekla je voditeljka.

- Hvala ljudi, vidimo se kasnije - rekao je Dario.

- Publika je izglasala Dragana. Njih troje će biti nominovani - rekla je voditeljka.

Detaljnije u nastavku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.