ČAK 150.000 EVRA! Marko Đedović vrtoglavo uvećava svoje BOGATSTVO - najbolje prošao od svih zadrugara!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2023, 15:33

ČAK 150.000 EVRA! Marko Đedović vrtoglavo uvećava svoje BOGATSTVO - najbolje prošao od svih zadrugara!

On je jedan od retkih koji na ovaj način investira.

Na oduševljenje brojnih gledalaca, učesnik "Elite", projekta TV Pink koji sa emitovanjem kreće 3. septembra, biće i popularni novinar Marko Đedović koji uoči ulaska u rijaliti užurbano završava sve obaveze i planove, a jedan od njih je i kupovina nove nekretnine, i to ni manje ni više nego u Beogradu na vodi!

Za razliku od brojnih učesnika rijalitija, Đedović je svoj zarađeni novac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rešio da pametno investira, te je nakon kupovine luksuzne nekretnine u prestonici gde živi, rešio da svoju imovinsku kartu upotpuni još jednim stanom i to u pomenutom luksuznom kompleksu, gde cene kvadrata vrtoglavo skaču.

Budući da je sebi odavno već obezbedio "krov nad glavom", Marko je rešio da novac pametno investira u kupovinu manje nekretnine, od četrdesetak kvadrata (što se procenjuje na otprilike 150.000 evra, budući da je cena kvadrata oko 3.600 evra), u ovom luksuznom naselju, te da ga izdaje kao "stan na dan", što bi mu se višestruko isplatilo. Kako izvor blizak Đedoviću objašnjava, jednokratno iznajmljivanje manjih stanova u ovom elitnom delu Beograda, koji je pun stranaca, ali i naših imućnih ljudi, veoma je unosno, te bi novinar u ovom slučaju "debelo" zaradio i unovčio nekretninu koja ostaje u njegovom vlasništvu.

Đedović ovih dana, kako se spekuliše, užurbano razgleda stanove i prikuplja neophodnu dokumentaciju ne bi li, čim se odluči za onaj odgovarajući, rešio sve birokratske zavrzlame i spokojan ušao u "Elitu", gde ga gledaoci s nestrpljenjem iščekuju, dok ga se budući cimeri uveliko pribojavaju.

Kao što smo rekli, Marko je odlučio pametno da investira novac koji je zaradio zahvaljujući prilici koju su mu pružili Milica i Željko Mitrović. Kada bi tako postupili svi učesnici, gde bi im kraj bio... 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.