Burna noć u Eliti: Izbor omiljene osobe napravio opštu pometnju, a o njihovom sukobu bruji cela Srbija

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2023, 12:24

Burna noć u "Eliti": Izbor omiljene osobe napravio opštu pometnju, a o njihovom sukobu bruji cela Srbija

Najavljene su i tužbe.

Sinoć je na imanje u Šimanovcima ušetala voditeljka Ivana Šopić zbog emisija "Izbor potrčka" i " Pretres nedelje".

Čim je ušetala u Belu kuću emisija je počela, a prvo je dala reč Nenadu Macanoviću Bebici, kako bi odmah otkrio ko će biti potrčci ove nedelje.

- Što se tiče Jovane i Nemanje, ne bih njih da stavim za potrčke, ne znam kako bi se slagali. Slađana i Predsednik su mi jako zanimljivi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali ni njih ne bih da stavim za potrčke. Neka sednu svi parovi. Onaj koga bijh stavio za potrčke ove nedelje će biti Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo.

- Čuo sam Anđela ima podršku roditelja - istakao je Bebica.

- Za razliku od Bebice koji ne zna šta je dostojanstvo, idem s ponosom u izokaciju. Super ćemo se zezati tamo. Vodimo pandicu, Anđelinu igračku tamo - rekla je Bojana.

- Meni je ovaj izbor pun pogodak, Miljana im smeta, ja sam video emocije između njih dve, ne može da se sakrije, one su se grlile, ljubile, mazile, valjale po krevetu. Mislim da je Miljana malo ljubomorna, jer se mnogo vezala za Anđelu - rekao je Uroš.

U toku je emisija ''Izbor potrčka'' Aneli Ahmić ustala je kako bi dala sud o ovonedeljnim potrčcima Anđeli i Bojani, prilikom čega je istakla da je primetila iskre među njima.

- Meni se dopada jako izbor potrčka. Videla sam vartnice izmešu Bojane i Anđele. Videla sam kako je Bojana gledala Majčicu i dobacivala im - rekla je Aneli.

- Bože sačuvaj. Nemoj da se blamiraš ženo. Bolje ti je da ćutiš - rekla je.

- Kad sam sakrio Bojani maramice, video sam kako je reagovala. Bila je jako ljuta, a kad je Anđela došla na krevet, smirila se tenzija - kazao je Majčica.

- Da li te nervira kada napadaju Anđelu. Da li ste vi u vezi? - upitala je voditeljka.

- Raskinuli smo. Moram samo da kažem da je Aneli bla za Bojaninih leđa kad se Bojana osmehnula Anđeli. Anđela je uspela da smir tenziju među nama - kazao je Majčica.

Nakon izbora portčaka došao je red i na omiljenu osobu.

- Da je sezona 6 bila bi omiljena Miljana, ali ovog puta je Teodora Delić - rekao je Bebica.

- Pozdrav za naše gledaoce. Zadovoljna sam jer sam omiljena - kazala je Teodora.

- Tvoje telo koje ima cenu si našla preko mene da reklamiraš. Ti si Takjeva mala. Ne želim da dižem cenu ovoj rijalti dro*i - kazala je Miljana.

- Za sve što Miljana priča ne postoje dokazi, a za ono što ja pričam postoji snima. Spavala je s četiri muškaraca u isto vreme, postoji klip - rekla je Teodora.

Učesnici su nakon ovoga komentarisali i podelu budžeta Nemanja Macanovića Bebicea onda je Irina 2 Hot ušla u žestoku raspravu sa Markom Đedovićem tokom reklamne pauze.

- CKM ne znate šta je, šta pričate vi sad? Đedoviću, jako si loša osoba - upitala je Irina.

- Kako bre ne znamo, ja prvi dr*ao na to - dodao je Mića.

- Nisam se slikala gola - kazala je Irina.

- Ma ti si luda i kvarna. Ja ti rekao nisam da si se slikala gola, nego to - kazao je Đedović.

Posle ovoga usledila je i emisija "Pretres nedelje" tokom koje su Miljana Kulić i Jovana Tomić Matora žestoko zaratile, te je Matora krenula sa iznošenjem prljavog veša iz njihovog odnosa.

Ali, to nije sve, Miljana je ušla u novi sukob, i to sa Đedovićem, a onda je on progovorio o njenom eksplicitnom snimku, o čemu već bruji Srbija.

- Znam za taj video, ni ja nisam znala za taj snimak, ja sam prepoznala Ivičin krevet, neko mi je skinuo prekrivač i snimio me - rekla je Miljana.

- Ja ću ako budem želeo na bezobrazan način poslaću institucijama, desilo se da je Miljana rekla to u Narod pita, obratio sam se Mariji mi smo se celu noć svađali, ona je odgovorila da je to Zola, ja sam rekao da znam ko je. Ja ću iskristiti mnogo pametnije nego da okačim na društvene mreže. Marija i ja smo se raspravljali, meni je Miljane žao, zato što je ovde pričala životnu situaciju, kako su je tretirali i sve meni je od tad žao, meni Miljana nit je diram, ona mene provuče - rekao je Đedović.

- Znam da me Zola snimio i da je došlo do Đedovića - rekla je Miljana, što možete pogledati OVDE.

Tokom emisije ''Pretres nedelje'' povela se tema o Anđeli Šparavalo i njenoj svađi sa Markom Janjuševićem Janjušem. nakon čega su ponovo ušli u sukob, te je on ovog puta odlučio da je tuži.

- Ja sam rela Anđeli nemoj da se nerviraš što ti pričaju da imaš 4 glasa, nema potrebe da ćuti nikome, ali ja moje ratove vodim sama - rekla je Slađa.

- Nju je uvredilo što je Janjuš rekao da je video moju p na bini a i njoj je isto to rekao, devojka ne zna još uvek da se izrazi - rekla je Slađa.

- Ja bih zamolio moje da pokrenu tužbu protiv ove dve devojke, da se tuže da mi dokažu napolju kome ja dugujem pare. Tašta moja dobra Ljiljana spremi tužbu za njih dve - rekao je Janjuš, a nakon ovoga je voditeljka dala reč Slađani Poršelini Lazić kako bi prokomentarisala prekid prijateljstva sa Aneli Ahmić.

- Ako je sve ono istina što kaže Aneli, raqzočarala me je. Ja nikada nisam bila sa zauzetim muškarcem, za mene to nije moralno - rekla je Slađana.

- Kako može da te razočara, a ne poznaješ je? - upitao je Bebica.

- Gotivila sam je. Razočarala me je, ali me je i Aneli razočarala - dodala je Slađana.

- Ti si rekla Aneli da te je Stanija razočarala, a onda kad si se posvađala sa Aneli, promenila si ploču i rekla da je dobro što je otišla s njenim suprugom - rekla je voditelka.

- Ovo mora da se razreši. Ja sam rekla da sa Aneli više ne želim da se družim. Ja nisam podržala Staniju, jer sam rekla da neće dozvoliti sebi da doće na najgledaniju televiziju i dopusti Aneli da priča o njoj šta želi - kazala je Slađa.

Milena Kačavenda je ponovo progovorila o parama koje je navodno primala od fanova Ane Ćurčić.

- Apsolutno ne znam o čemu se radi, tako nešto ne postoji da ja znam, postoje dokazi crno na belo što se tiče novca. Ne postoji u žiotu, mogu da pričaju šta hoće, znate i sami mora biti pay pal, mora biti neki devizni račun, jedna jedina situacija, to je komedija. Mene to ne tangira, ja samm tu čista kao suza, čime će se ona služiti, meni je to smešna priča. Ta jedna grupa koja me je zamolila da je ne pominjem, to je grupa koja je jako dobro poznata, ja sam zvanično dobila sve od njih, oni su Anu tužili. Stoje fotografije pa to poslato, a Ana je rekla da nema tih fotografija. Ako su to neke hiljade, moraće da priča o tome, 21. vek je nije 14. vek, sve i da postoje ljudi koji su dali keš, mora da ima neka prepiska, mora nešto - rekla je Milena.

- U pitanju su glasovne poruke sa odgovorima koliko je poslato novca - rekla je Ivana.

- Ja čekam kraj, pa kad izađem njom ću se baviti do kraja, ićiču na veštačenje glasova, svega. Ja nigde ne žurim - rekla je Milena.

- Je l' vam čudno da se ovo demantuje u odnosu na sve drugo - upitala je Ivana.

- Ima uplatnica gde je Anđela uplatila za njenu fejk slavu. To kad imaš dokaz da nije istina ti bi objavila - rekao je Đedović.

- Ana je najavila gostovanje i nije se pojavila - rekla je Ivana.

- Bio je jedan gospodin koji živi u Nemačkoj, on je meni pisao da pošalje neki novac 200e, naprimer, prebacila sam ih na te žene iz lavica. Taj čovek je ozbiljan fan, ja sam ga izuzetno poštovala, jer mi je bio bitan, a ona je u trenutku navela da je on poslao 300e i taj čovek se javio direktno u Narod pita, i rekao da je meni pisao ali nikada meni nije poslao - rekla je Milena, pa dodala:

- Što se tiče njenog dolaska, ja sam od trenutka njenog izlaska, dobijala pretnje, govorila je da mene ova kuća ne podnosi, da postoje razlozi da joj neće biti isplaćeni honorari. Kada je Pink objavio da ja ulazim, ona me je pozvala da mi kaže sad ćeš da vidiš šta sam ja prošla. Mislim da je ovo bila njena klasična igra, da nagruva pa da se ne pojavi, misli da je bitna. Ona jedino za šta može da se hvata kad sam ja u pitanju može da kaže ti si mene izdla iznela si prljav veš, nisam jad ošla nju da blatim iznela sam samo 10 posto. Pričala sam konkretno o stvarima gde sam ja naje*ala, sto puta sam ovde pomislila i shvatila da se nisam zaje*ala što nisam ušla ovde. Ja bez blama mogu da se šetam beogradskim ulicima, a ona od blama ne sme. Ja nemam šta s njom više da pričam, ne znam da li bi je šutnula u du*e i gurnula u jezero, ne znam šta bih uradila. Ovo je kandirano višnjicu na tortu stavila, trebala je da ćuti i da vozi svoj život - rekla je Milena, što možete pogledati OVDE.

Voditeljka Ivana Šopić podigla je Nikolu Lakića, kako bi otkrio kakav stav ima o hipotetičkom stavu Ane Ćurčić i Ivana Marinkovića.

- Do mog ulaska ovde, i boravka ima već 4 msseca, ona je mogla da odmiže do VTK i da me prijavi. Ukoliko do tako nečega dođe ja bih otišla rado, mene da je neko tako izradio i slično, ja bih te juče prijavila u policiju. U tim stvarima se ne slažem, šta će mi policija da rešava - rekla je Milena.

- Ona je jako dobar blefer, ja nju poznajem kao sebe. Gledala sam je kad je bila u Naarod pita, ona je i napolju bila kontradiktorna. Što bi rekao Đedović ja stavrno ne znam dal nju iko sluša - rekla je Milena.

- Hipotetički, kada bi saznao Ana nikada nije dcemantovala da ste imali nešto više od prijateljstva, kako bi reagovao? - upitala je voditeljka.

- Sve isto mislim kao i do sad - kazao je Lakić.

- A kada bi znao da Ivan Marinković zastupa tvoju stranu i vodi bitku spolja? - upitala je Ivana.

- U prošlosti smo jedan drugom izgovorili najgore stvari. On je i za moju suprugu rekao sve i svašta, ali sam nekako prešao preko toga. On je tada sa Jelenom govorio kako će moje dete da se rodi mrtvo i neće dočekat svetlost dana. Kada smo izašli iz tog tamo rijalitija, doneli smo odluku da pređemo preko svega toga. Mi smo sa njim kafu popili na kraju. Pakao smo prošli - kazao je Lakić.

- Da li je moguće da si posle svega toga dobar sa njim? - upitala je voditeljka.

- Izgleda da jeste. Mi smo mislili da možda njih dvoje imaju neku duboku bol zbog koje sve to rade ili nisu zadovoljni sobom, pa rade te neke stvari - kazao je Lakić.

- Posle svega toga je on tvoj prijatelj koji te napolju zastupa? - upitala je voditeljka.

- Hiljadu puta mi je došlo da zgromim tog čoveka. On je mene podržao kad je saznao da uzlazm ovde, popili smo dve kafe i na tome se zasniva naše prijateljstvo - kazao je Lakić.

- Da li ste se dogovorili da te on zastupa napolju i bude tvoja podrška? - upitala je voditeljka.

- Ne, nikada. Ne znam zbog čega se on oglašava po pitanju Ane, mene li nečega trećeg, kad ne zna ništa o tome - rekao je Lakić.

Ivan Marinković je jako uvređen jer si ga demantovao, a njegove reči su da si bio intiman sa Anom Ćurčić - istakla je vodteljlka.

Nikad u žvotu, a tek njemu tako nešto nisam rekao. On je mene pitao ko će biti moja podrška, ja sam rekao da moja žena ne želi da se oglašava, a onda je on to poželeo, a bo je dogovor da bude Bebicina podrška - kazao je Lakić.

- Imaš li ti nekog ko ti je prijatelj? Zašto bi neko ko te je toliko vređao bio tvoja podrška? - upitala je voditeljka.

- Samo moja žena. Nemam nkoga više, kuma i ona - rekao je Lakić.

- Prosto ne mogu da verujem da se ovo dešava. Ništa mi nije jasno. Pored toliko ljudi da mu bude Ivan podrška. Ivan je i napolju vodio rijaliti. Nije mi jasno kako on govori da je Lakić je*ao Anu, a on to demantuje. Lakić mi je čudan kako može da oprosti sve to, a vređao mu je najmilije. Ivan, ili otac mog deteta želi da podržava skraćenog Bebicu, sad sam sve čula - kazala je Miljana.

On je meni javio kako bi me pitao nešto za Mariju i Miljanu, a posle ga je zanimalo ko će me podržavat tokom rijalitija. Mene su sve njegove stranice podržale nakon prekida sa Miljanom, ali svakako nas dvojica imamo stabilan, normalan odnos - rekao je Bebica.

- Ivan je pisao mojoj mami da je Bebica patološki lažov, neka sve to objavio. Ona je verovala da je Bebica dobar, ali se pokazalo da je prevarant - kazala je Miljana.

- Par dana me je Ivan zvao i pitao da mi bude podrška. On je rekao da bi bio, ali da je planirao da bude Bebici. Ja sam rekao da ako mu to znači, može da bude - kazao je Lakić.

Nakon ovoga su Milena Kačavenda i Nikola Lakić otkopali su ratne sekire.

- Niko u kući za Anu u sezoni 6 nije znao da je Ana kockarka sem Ivana Marinković, nije ovde pričao ništa. Lakić je sam rekao da nije imao pojma sa kim je Ana u vezi, a isto tako rekao da je dolazio sam u kuću, ne postoji teoretska šansa da nije znao sa kim je u braku - rekla je Milena.

- Postoji jer sam joj upoznao majku - rekao je Lakić.

- Majku nije moguće zato što smo samo dve tri drugarice znale nju u životu - rekla je Milena.

- Pominjala sam da Ivana znam od ranije, upoznali smo se davno sasvim slučajno, nakon izlask on se setio ko sam ja, on je jedini čovek koji mi je poželeo sreću u rijalitiju, ništa više od toga. Videli ste šta je on govorio u Narod pita i Ana je iskočila iz studija. Lakić je ovde neko ko je itekako naskakao na Bukilića, vrlo veliki pobornik zaštite žena, sa druge strane bio ideja i pokretnik da se napravi performans za Aneli, a sa druge strane nije izlzio Janjušu iz du*eta. Onda je skočio na mene i rekao da ja ne trpim krtiiku, uporedio je mene i Anu Ćurčić. Očigledno je dobro poznaje - rekla je Milena.

- Nisi ti slučajno sela na njeno mesto - rekao je Lakić.

- Priča kako jedem prasetinu, ja sam samo čupkala prasetinu. Koliko sam ja tu prasetinu iščupala. Ujutru je imao kratak konflikt sa Ša kada smo ustali u kući Odabranih, on je nastavio sa uvredama, onda je rekao da sam ja alava koja ždere, da bih mogla da operem šerpu. Ja nisam šerpu koristila, jeste šuškali smo,probudili smo čoveku, ali tema nije više bio sukob sa Ša nego ja kako sam alava. Kako bih mogla da se uhvatim četke, metle. Vrlo je kontradiktoran, sam je govorio da ne želi da govori o svom odnosu sa porodicom, ali sada priča da je oprostio Ivanu Marinkoviću preko svih tih uvreda. Lakić je pozvan da bi pričao o ovome, pozvan je zbog toga. Onda je zaštito Anu i rekao da ona nije toliko loša koliko sam loša koliko ja - rekla je Milena.

- Nemojte da mislite da se Ana neće pojaviti ovde, i nemoj da misliš da se neće obračunati ovde. Mislim da bi i ona iznela prljave stvari o tebe, ona je bacila patku i nije se pojavila kad ste vi očekivali. Ona mora ozbiljno iza tih reči koje je pričala o Buliću, ti si ta koja si srela mene u gradu - rekao je Lakić.

- Ako ona nije njemu rekla da je udata, muž je u zatvoru, a on ide kod nje kući i upoznaje njenu mamu, šta je to - rekao je Mića.Kuma ti si prostakuša na kvadrat, ždereš nema dalje. Kad nemaš odgovore govoriš neću ja vaam da pričam, itekako ste iste. Jako si jadna i mizerna. Ana nije bila uličarka, bila je gospođetina - rekao je Lakić.

- Rekla sam da znam dečka iz grada, ja sam videla u prolazu da je bio u medijima, jer kad sam ga videla nisam baš sigurna, čula sam informacije da je ljigavko, ja sam ti dala identitet čovečuljka, da je kockar i da ulazi zbog Ane Ćurčić. Nisam htela da se abvim ničim, imali smo korektan odnos, on iz nekog razloga radi sve ovo. Ivana kad god sam izašla da pušim koga sretnem ja ćaskam sa njim - rekla je Milena.

- Pregaziću te u finalu - rekao je Lakić.

Tokom emisije ''Pretres nedelje'', Slobodan Josipović otkrio je zbog čega je Nikola Lakić napravio distancu od Mione Jovanović, a zatim je voditeljka saopštila je učesnicima rezultate glasanja publike za najzahvalnijeg učesnika u Beloj kući.

- Najzahvalnija osoba je Matora na trećem mestu - rekla je Ivana.

- Hvala, ove ankete ljudi smatraju olako, da li je loše ili dobro meni to mnogo znači, meni ko god pokaže poštovanje, gledam da to uzvratim. Svašta su navodili danas i hvala ljudima koji su glasali. Ivana ja prošle godine sam bila prema Aniti mnogo nepoverljiva, i toliko surova, ne bih volela da joj nisam pružila šansu, vidiš da su mnogi sumnjali, ali mi transparentno funkcionišemo, uvek će doći do čavkica. Stvarno sam iznenađena, ali mi je i drago . Ja nikda nisam rekla da sam dobar čovek, pa čak ni u svađi - rekla je Matora.

- Na drugom mestu nalazi se Aneli Ahmić - rekla je Ivana.

- Hvala puno, verovatno su prepoznali nešto u tome. Jako sam zahvalna Janjušu na tome što mi je pomogao, to je istina. Mislim da se ne družimo da bi me mnogo više bolele neke stvari - rekla je Aneli.

- Na prvom mestu nalazi se Bebica - rekla je Ivana.

- Mogu da povežem sa sezonom pet i šest, a ja ću nastaviti da opravdam svoj honorar, svoje učešće. Ja stvarno kome mogu da izađem u susret izađem, kome neću da izađem jednostavno neću. Eto jednu lepu titulu barem da ponesem - rekao je Bebica.

Voditeljka Ivana Šopić saopštila je učesnicima ''Elite'' kako su se kotirali na anketi najnezahvalnijih.

- Treće mesto na listi najnezahvalnijih je Miljana - kazala je voditeljka.

- Razočarala sam se. Mislila sam da ću biti prvo mesto - istakla je Miljana.

- Predsednik je - rekla je voditeljka.

- Ovi ljudi mogu da potvrde da od kad sam ušao, nikada ništa uzeo nisam od nekog. Što se tiče međuljudskog odnosa, nezahvalnost koju sam im možda pružio je istina koja vređa ove ljude - istakao je Predsednik.

- Na prvom mestu je osoba koja se nalazi na listi najzahvalnijih, ali i najnezahvalnijih. Aneli je na prvom mestu - kazala je vodteljka.

- Očekivala sam ovo na neki način. Janjuš mi je nekolko puta rekao da sam nezahvalna - rekla je Aneli.

Detaljnije pogledajte u videima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.