Buran život Gorana Bregovića: Godinama voli jednu ženu, ali nekada je ljubio i STRIPTIZETE I GLUMICE

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2019, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Buran život Gorana Bregovića: Godinama voli jednu ženu, ali nekada je ljubio i STRIPTIZETE I GLUMICE

Od kada je uplovio u "Bijelo dugme" o mnogim lepoticama u javnosti nije želeo mnogo da se hvali...

Goran Bregović može da se pohvali uspešnim brakom koji traje već 25 godina, međutim pre nego što se skrasio kraj supruge Dženane Sudžuk,sa kojom ima troje dece, slavni muzičar je vodio i te kako razuzdan život.

Od trenutka kada je sa kao tinejdžer pojavio u svetu muzike, pa sve do danas bio je predmet obožavanja pripadnica lepšeg pola, a žene i danas ne mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da smire strasti kad ugledaju Bregu, koji ne krije da i dalje živi momačkim životom. Jednom prilikom ispričao je da se strast prema ženama rodila sa svega 17 godina kada je svirao u jednom striptiz baru i bio ponosan što ima prilike da vidi više golih žena nego njegovi vršnjaci tada.

U to vreme, uplovio je u vezu sa javnosti nepoznatom Jasenkom koju je upoznao dok je svirao u striptiz klubu. Iz te ljubavi rodila se njegova prva ćerka Željka i tako u ranim dvadesetim postao otac.

Od kada je uplovio u "Bijelo dugme" o mnogim lepoticama u javnosti nije želeo mnogo da se hvali, ali su zato one govorile umesto njega. Prva javna ličnost koja nije mogla da odoli na šarmu ovog muzičara bila je glumica Maja Sabljić koja je priznala da je na snimanju filma "Lične stvari" 1979. godine ostavio bez daha svojom stavom...

Osmadesetih godina kao novinarka Alka Vuica došla je u Sarajevo da za zagrebački magazin "Polet" uradi intervju sa članom iz gupe "Bijelo dugme". Pre samog početka razgovora Bregović joj je tada navodno rekao: "Ti nisi došla zbog intervjua, nego radi udaje", što je bilo početak njihovih javnih proizivki. Tada su mnogi govorili da između njih postoji neka tajna veza, a ubrzo joj je posvetio i čuveni hit "Pedikulis pubis" što sa latinskog prevoda znači stidne vaši. Tada je Alka pobesnela i dugo nije pričala sa Goranom.

Međutim tu nije bilo kraja, muzičar u najvećem zenitu slave nije ostao imun na najpopulariju mankenku Ljiljanu Tić sa kojom se zabavljao dve godine. U javnost su otvoreno govorili o svojoj ljubavi. Međutim nakon raskida, mankenka je za javnost ispričala da je veza bila veoma burna, te je ona istakla da je bila ljubomorna i posesvina. U sećanju na ovu ljubav posvetio joj je pesmu "Bitanga i princeza".

I nakon toga mnogo se pisalo o Bregino ljubavnom životu, a on je u jednom intervju i sam potvrdio da je imao buran ljubavni život.

- Treba se ženiti. Morate imati nekoga u životu da napravi ravnotežu, da vam život ne pretegne u jednu stranu. Brak i porodica tome služe. Da postoji neka gravitacija, a to posebno važi u zanimanjima kao što je moje - priznao je Bregović svojevremeno za jedan magazin.

"VLADA RATNO STANJE" Grad bruji o RASKIDU Rade Manojlović i Harisa - pevačica otkrila celu ISTINU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.