Bujno poprsje! Ovo samo Dara ima

Izvor: Svet, 26.Dec.2019, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bujno poprsje! Ovo samo Dara ima








View this post on Instagram















💫☀️☕️. Foto @dorotejatipsin @cabaret_jelenamilovac @zoransekicki @vujelena5
A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Nov 19, 2019 at 10:13am PST


Dara Bubamara, koja se nedavno našla usred mafijaškog obračuna u Novom Pazaru i kojoj je metak prošao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << tik pored glave, izgleda da je navikla na stresne i opasne scene, a i sama je veoma opasna i to za muškace.
Naime, folkerka je na Instagramu postavila stori na kojem je u prvom planu njen bujni dekolte. Ogromne grudi su joj pridržavale samo trakice, a crvena boja haljine na njoj je još više razgalila maštu.








View this post on Instagram















😻💃🤶
A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Dec 17, 2019 at 11:52am PST


SvetSvet
The post Bujno poprsje! Ovo samo Dara ima appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Olja Bajrami poručila svom bivšem:”Ne možeš da me kupiš, ljubav se ne kupuje!”

Izvor: Svet, 26.Dec.2019

. . . . . . . View this post on Instagram. . . . . . . . . . . . . . . . Bebs ✨✨✨✨ 📸 @ladymrva. A post shared by Olja Bajrami🍀🦋 (@oljabajrami) on Dec 17, 2019 at 6:32am PST. . . Olja Bajrami odlučila je da obraduje sve svoje fanove još jednim hitom “Talismani” koji je...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.