Bujna lepotica pojavila se na zabavi u ČISTOM SKANDALU: Čekajte da se okrene - sve je KIPILO iz najnezgodnijih delova

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bujna lepotica pojavila se na zabavi u ČISTOM SKANDALU: Čekajte da se okrene - sve je KIPILO iz najnezgodnijih delova

Svi su gledali samo u nju!

Božićne zabave se uveliko dogovaraju i odvijaju, a jednoj od njih u Londonu prisustvovala je i bujna Demi Rouz. Iako je milionsku publiku već pridobila bombastičnim izdanjima , ona i dalje ne propušta priliku da pokaže čime raspolaže.

Provokativna haljina baš ništa ne prepušta mašti, a publika je zapanjena što je imala smelosti da se tako brzo pojavi u javnosti nakon fijaska koji je pokazala na modnoj pisti, kada su se svi izrugivali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njenom hodu koji nimalo nije ličio na manekenski.

- Uz sve izrugivanje, da, nisam najbolji model za šetanje modnim pistama. Bila sam jako nervozna, nisam to želela, iza piste mi je nestao top, cipele su mi bile prevelike, a da ne spominjem da sam imala privatnih problema jer sam se borila s gubitkom roditelja, moja mama je preminula samo mesec dana ranije - objasnila je manekenka.

What’s on your bucket list?

Објава коју дели Demi Rose (@demirosemawby) дана 1. Апр 2019. у 1:45 PDT

Golden hour @dannydesantos

Објава коју дели Demi Rose (@demirosemawby) дана 7. Мар 2019. у 5:14 PST

24 today! 🎉🎈I feel so happy, grateful to be here and blessed to have what I have. My friends, the love that’s in my life and the support I have got given from you all along my years. I’m ready to take on another year and what it may bring. Thank you for all your birthday wishes! Love you guys. 🥰

Објава коју дели Demi Rose (@demirosemawby) дана 27. Мар 2019. у 9:13 PDT

Being a tourist 😏

Објава коју дели Demi Rose (@demirosemawby) дана 24. Мар 2019. у 12:15 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.