Buba Corelli uhapšen nakon pucnjave u Sarajevu

Izvor: Tracara.com, 18.Feb.2021, 00:30

Buba Corelli uhapšen nakon pucnjave u Sarajevu

Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, priveden je nakon jučerašnje pucnjave u Sarajevu, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo. Kako prenose domaći mediji, pucnjava se dogodila u ponedeljak uveče u sarajevskom naselju Stup, kada se sukobilo pet osoba, među kojima je bio Buba Koreli i njegov rođak Omar Curić. Pucnjavi je prethodila masovna tuča u kojoj su povređene dve osobe, a potparol MUP-a KS  Mirza Hadžiabdić potvrdio je hapšenje. „Hapšenje se >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << dogodilo u 22.55, dve osobe su uhapšene,“ rekao je portparol MUP-a KS Mirza Hadžiabdić. Naime, Koreli je uhapšen u ulici Ljubljanska, a tom prilikom pretreseno je i njegovo vozilo. Kako navode domaći mediji, reper se tereti za izazivanje opšte opasnosti, nošenje oružja i nanošenje teških telesnih povreda. Iz MUP-a je potvrđeno da osobe koje su zadobile povrede nisu ranjene iz vatrenog oružja, već se radi o povredama zadobivenim u tuči. Corelli je na Instagramu demantovao povezanost sa bilo kakvim „grupama i organizacijama“ navodeći da je spoznao prave vrednosti. The post Buba Corelli uhapšen nakon pucnjave u Sarajevu appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JAVNO SE IZVINJAVA! Nakon HAPŠENJA I POLA DANA U ZATVORU Buba Koreli objavio PISMO: Mnogo se KAJE

Izvor: 011vodič.com, 18.Feb.2021

“Napravio sam najveću grešku u mom životu!”.Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, nakon provedenih pola dana u zatvoru, te hapšenja zbog pucnjave u Sarajevu, koja se dogodila u njegovom društvu, oglasio se pismom izvinjenja na svom Instagram nalogu.. Nakon puštanja iz pritvora, odlučio...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.