Brutalan dekolte, a u ruci viski: Svi bruje o Prijinom selfiju iz Zagreba, ni Rozga nije ostala imuna (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 19:20

Brutalan dekolte, a u ruci viski: Svi bruje o Prijinom selfiju iz Zagreba, ni Rozga nije ostala imuna (FOTO)

Prija će večeras u Zagrebu održati treći od pet koncerata, a pre nekoliko sati je podelila fotografiju od sinoć. O ovoj fotografiji brije mreže, a ovom prilikom joj se obratila i koleginica.

Jedna od trenutno naših najaktuelnijih pevačica, Aleksandra Prijović održaće pet uzastopnih koncerata u Zagrebu, a večeras je očekuje treći.

Sinoć je, tokom drugog priredila spektakl za pamćenje zajedno sa koleginicom Milicom Todorović i Bokijem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Leksingtona.

Prija je, sada već tradicionalno, napravila selfi sa fanovima koji su se našli na nastupu.

Ipak, postoji razlika u odnosu na ostale fotke, jer je ovoga puta držala viski u ruci, a dekolte koji je bio u prvom planu je brutalan.

- Kakva noć! Zagreb - napisala je Prijovićeva i dodala 2/5 i emotikone crvenog srca i čaša šampanjca koje nazdravljaju.

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

Ispod objave na Instagramu obratila joj se i hrvatska pevačica Jelena Rozga, koju mnogi očekuju i nadaju se da će je videti sa Aleksandrom na bini.

- Bravooo A! - poručila joj je Rozga, dok su je ostali u komentarima podržavali i slali joj poruke podrške.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.