Breskvici stigla jaka poruka iz manastira: Pravoslavni monah pokazao šta misli o pesmi Gnezdo orlovo

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2024, 19:01

Breskvici stigla jaka poruka iz manastira: Pravoslavni monah pokazao šta misli o pesmi "Gnezdo orlovo"

Posle mnoštva napada i negativnih komentara, stižu i pozitivni.

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica je jedna od izvođača koji će ovo godine nastupati na muzičkom festivalu "Pesma za Evroviziju". Pesma sa kojom će nastupati nosi naziv "Orlovo gnezdo", a publika je uveliko može slušati.

Od kako je pesma dostupna javnosti, vodi se polemika o samom tekstu pesme, te je ona naišla na veliki broj negativnih komentara, ali čak i više pozitivnih kao što je i ovaj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Sada možemo, za razliku od negativnih videti i jedan pozitvan snimak pun podrške koji mladoj pevačici stiže iz manastira. Na platformi TikTok urednik stranice je objavio video na kome se vidi Monah koji uživa slušajući pesmu "Orlovo gnezdo".

Podsetimo, Breskvica se oglasila odmah po objavljivanju pesme:

- Dragi moji, pesma je izašla. Naslov je 'Gnezdo orlovo'. Nadam se da će vam se dopasti. Svi smo se maksimalno potrudili i tek ćemo. Volite se, imajte poštovanja prema drugima, budite ljudi. Budite ponosni na to što ste iz zemlje iz koje ste i trudite se da je svima predstavite onako kako dolikuje. Volim vas i idemo dalje - tada je napisala Anđela.

Takođe je iznela i svoje mišljenje i odgovor na negativne komentare i polemiku koja se vodi o pesmi:

- U poslednje vreme uvek čitam komentare, pogotovo na Tviteru. Ne želim da komentarišem stvari koje su pisali o tome da sam izvređala Albaniju. Mislim da sam stvarno inteligentnija od ljudi koji ostavljaju takve komentare. Nikada nisam delila ljude po veri i nikada neću. Već sam rekla da se u pesmi govori o borbi između dobra i zla, a na svakome je da shvati to onako kako želi - rekla je za Blic pevačica.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.