Breskvica se DIREKTNO U KAMERU obratila Mariji Šerifović: Evrovizijsku pobednicu SPUSTILA NA MESTO, nije moglo brutalnije

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 00:16

Breskvica se DIREKTNO U KAMERU obratila Mariji Šerifović: Evrovizijsku pobednicu SPUSTILA NA MESTO, nije moglo brutalnije

Malo je rekla, ali pravo u metu.

Nakon što joj je ove godine izmakla, mnogi smatraju nepravedno, pobeda na "Pesmi za Evroviziju", Breskvica je priznala da više nikada neće pokušati da se domogne Evrovizije.

Takođe, gostujući u emisiji AmiG šou, osvrnula se i na reči Marije Šerifović. Ono što je rekla, bilo je dostojanstveno i nije se upuštala u rasprave.

- Smatram da je to takmičenje gde bih se prijavila jednom, šta sam napravila - napravila sam, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nema potrebe da se ikada više prijavim - poručila je Breskvica, koja ne krije da je na dan finala znala da neće pobediti.

- Imam intuiciju, znala sam da neću proći. Osetila sam taj dan da neću proći. Mislila sam da ću biti tužna ako se to desi, ali nisam bila, baš sam ponosna. Moj favorit je pobedio, pesma koja je meni posle moje bila favorit. Stvarno mi je drago. Što se tiče žirija, zaista nisam očekivala ništa, ne volim da se razočaram kada očekujem nešto mnogo. Mogu samo da im se zahvalim - bila je kratka i jasna.

Tvit Marije Šerifović, koja je na dan prve polufinalne večeri festivala, kada je nastupala Breskvica, napisala:"Džingis nije srećan", mnogi su protumačili kao direktnu prozivku na račun Breskvice, što je sada prokomentarisala:

- Bilo nas je prve večeri četrnaestoro, ja mislim, ja sam jedna od njih... Zaista ne znam, ne bih ni komentarisala - rekla je ona, a potom prokomentarisala selfi Marije Šerifović i Sajsi MC, članica žirija, koje su nakon proglašenja pobednika Teya Dore napisale:"Nema na čemu".

- Ako su one rekle: "Nema na čemu", ja ću da kažem HVALA - poručila je Breskvica i dostojanstveno "spustila" Mariju Šerifović.

Srbija Danas/A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.