Breskvica reagovala na NAPADE: Bilo je katastrofa, to me je uzdrmalo Otkrila SKRIVENU PORUKU pesme Gnezdo orlovo

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 13:18

Breskvica reagovala na NAPADE: "Bilo je katastrofa, to me je uzdrmalo" Otkrila SKRIVENU PORUKU pesme "Gnezdo orlovo"

Nada se da će odneti pobedu na ovom muzičkom takmičenju.

Bliži nam se muzičko takmičenje na kom ćemo izabrati predstavnika za "Pesmu Evrovizije". Kao jedan od favorita se izdvojila Anđela Ignjatović Breskvica koja će se predstaviti numerom "Gnezdo orlovo".

Ona već mesecima unazad radi na pripremama za ovo takmičenje i sada je spremna da stane na scenu i pokaže publici na čemu je vredno radila. Njoj je najvažnije da pesmu otpeva kako treba i da nema tremu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Imam ljude koji mi pomažu, stvarno ne znam kako sam stigla sve. Svi loši komentari na kraju su se ispostavili dobri. Prvih par dana sam svaki komentar pročitala, sada više ne čitam - kaže Breskvica.

Navodi i da je pesma prava srpska i da se u prvih nekoliko dana susretala samo sa negativnim komentarima.

- Pesma je srpska, prava. Prva dva tri dana je bila katastrofa. Prvo se naređaju hejteri da komentarišu, pa isplivaju ovi dobri. To da je pesma genocidna me je baš uzdrmalo - kaže Breskvica, koja navodi da je očekivala ovakav napad.

Anđelina pesma na Jutjubu već ima preko dva miliona pregleda, a ona nije očekivala da će biti ovoliko popuplarna i da će uslediti ovakve reakcije publike.

- Rekli su mi da imaju pesmu koju niko neće. Pesma mi se dopala, ali mi nije palo na pamet da će to biti za Evroviziju. Ne znam kome su sve nudili pesmu. Verovatno su mislili da je neće niko jer mladi ne izbacuju ovakve pesme - kaže pevačica.

Ističe da ne želi previše da komentariše negativne komentare i da smatra da je inteligentnija od ljudi koji ih pišu. Kako je još ranije navela, pesma govori o borbi dobra i zla i nema nikakve veze sa vređanjem Albanije.

- Pesma je o borbi dobra i zla, svako može da pronađe neku poruku. Jedna žena mi je rekla da je razmišljala o ocu dok je slušala pesmu. Sada mi je samo u fokusu da je dobro otpevam - kaže Breskvica.

Ona će se potruditi da odnese pobedu na ovom muzičkom takmičenju i nada se da će se izboriti da predstavlja Srbiju na "Evroviziji". Drago joj je što je prirasla srcu i starijoj publici.

- Shvatili su da moje pesme nisu namenjene samo deci, i onda su počeli da dolaze na moje nastupe. Prvu pesmu sam izbacila sa 18 godina. Spot sam snimila za pola sata, i nastao je bum - otkrila je Breskvica za "Prva TV".

Srbija Danas/Prva TV/I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.