Breno, srećan rođendan!

Izvor: Prva.rs, 20.Okt.2015, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Breno, srećan rođendan!

Okružena mnoštvom crvenih ruža Lepa Brena proslavlja svoj rođendan. Na društvene mreže pristižu joj mnogobrojne čestitke od fanova širom bivše Jugoslavije.
Evo nekih od čestitki:
Srećan rođendan i sve najbolje od srca. Da nikada ne izgubiš taj sjaj u oku i iskreni osmeh na licu koji imaš. Tu emociju i toplinu u glasu i srcu koju smo zavoleli kada još verovatno nismo ni bili svesni da će to biti nešto što će trajati ceo život i što ćemo nositi sa sobom gde god >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << krenemo. Uz tebe smo se smejali, plakali, odrasli i uvek bili ponosni. I sve u životu dolazi i prolazi ali ljubav i divljenje prema "nežnoj zeni" ostaje jer u srcu spava lepota njena i jedna je Brena. Mi uz tebe, ti uz nas, to je ta dobitna kombinacija i ljubav koja nema kraj još puno godina", glasi čestitka jedne Nataše. Srećan rođendan zelim vam sve najbolje da ovaj rođendan provedete srećna i vesela jer ste vi to zaslužili. Želim vam još više pesama i još više hitova, a znam da će ih biti. Jos jednom danas nam je divan dan jer je našoj Breni rođendan. Sve najbolje vam želim uzivajte", napisala je jedna Teja. Fanovi su najavili još mnogo poklona, crteža i videa.

Brena im se svima zahvalila uz dve fotografije na kojima je sa svojim ljubimcima i okružena ružama.
I mi se pridružujemo čestitkama.
Srećan rođendan!

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.