Brendon poznaje umetnost: Tu ružnu Mona Lizu je naslikao Pikaso!

Izvor: Scandal.rs, 22.Sep.2015, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brendon poznaje umetnost: Tu ružnu Mona Lizu je naslikao Pikaso!

Brendon i dalje nastavlja svoj mali rat sa Macom diskrecijom, a ovoga puta sem uvreda na red je došla i umetnost…

“Ona je najjefitnija prostituka na najgledanijoj televiziji. Ona ne može da bude elitna prostituka jer je ružna. Kod nje je diskretno jer je njene klijente sramota da ih neko vidi sa njom”, rekao je Branislav Radonić Brendon za Macu Diskreciju tokom večerašnjih nominacija.

On je potom naveo da je Maca ružna poput Mona Lize, jer mu je i >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << žena na čuvenom portetu ružna. Voditeljka ga je upitala ko je naslikao Mona Lizu, a on je odgovorio:

“Pikaso!?”

Potom je krenuo da navodi Mikelanđela, a tek se na kraju setio, nakon dobacivanja drugih farmera, da je reč o Leonardu da Vinčiju.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.