Brendon brine da ne ostari: Moram da spavam šest sati zbog lepote!

Izvor: Scandal.rs, 01.Avg.2015, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brendon brine da ne ostari: Moram da spavam šest sati zbog lepote!

Branislav Radonjić, poznatiji kao Brendon, ne krije da voli da se ulepšava, ide na tretmane, ubrizgava silikone, pa i tako mlad stavlja u kožu lica zlatne niti. Od drugih, takođe, očekuje da vode računa o svom izgledu.

Baš zbog toga, izbila je svađa između Luke Spasojevića i Brendona.

Nije mi jasan dečko, koji sve to radi sebi“, rekao je Luka, a Radonjić mu je odgovorio:

Ne razumem što neko mora da komentariše ono >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << što ja radim na sebi, jer smatram da svi treba da se trude da rade na sebi. Luka je, danas, imao svoj momenat, prosidbu uživo, ali, bolje bi mu bilo da poradi malo na svom podbratku, ili stomaku”.

Luka mu nije ostao dužan:

Ne znam što pominje moj podbradak, ili stomak, kad ga i on ima. A, toliko propagira zdrav život“.

Brendon se naljutio, a zatim je tražio da ide da spava:

Da li vi znate da ja moram najmanje šest sati da spavam? Ujutru nas opet čeka neki program, moram da se ispavam. Ne može to tako…

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.