Brena otkrila ko je prvi saznao srećnu vest da Filip i Aleksandra čekaju bebu

Izvor: Svet, 10.Avg.2018, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brena otkrila ko je prvi saznao srećnu vest da Filip i Aleksandra čekaju bebu

Folk zvezda Lepa Brena nedavno je primila radosnu vest, da će Aleksandra Prijović i Filip Živojinović postati roditelji i da će u kuću Živojinovića stići prvo unuče.
Brena je otkrila da je njen suprug, a Filipov otac, Slobodan Boba Živojinović, prvi saznao srećnu vest.
“Vest o tome da će Aleksandra i Filip imati bebu odjeknula je u našoj familiji, a nakon mesec dana to nam je saopštio Boba, koji je prvi saznao. On je čovek svetskih manira i tu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << informaciju sačuvao je za najuže članove porodice, što je u javnosti pogrešno protumačeno. Ipak, smatramo da je na roditeljima hoće li i kada javnost saznati. Mi smo srećni, jer je to prvo unuče u našoj familiji”, izjavila je Brena, a piše “Glossy”.
SvetSvet
The post Brena otkrila ko je prvi saznao srećnu vest da Filip i Aleksandra čekaju bebu appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.