Brena od Bobe dobija JAHTU za MILIONČE! Jel’ NEŠTO ZGREŠIO?

Izvor: Svet, 17.Jun.2020, 13:24

Brena od Bobe dobija JAHTU za MILIONČE! Jel’ NEŠTO ZGREŠIO?

Pevačica Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović uskoro bi mogli postati vlasnici još jedne jahte. Bračni par je odlučio navodno da za oko 100.000 evra prodaju brodić koji su kupili 2015. godine i ponove se novim luksuznim plovilom.
ZATO SU I PUTOVALI U MONAKO! Poznato je da oni obožavaju da krstare, pa ne čudi što su poželeli da se časte novom jahtom, koja će biti mnogo veća i luksuznija od ove koju trenutno imaju – objašnjava izvor Informera, blizak porodici >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Živojinović, i dodaje:
– Tim povodom su pre nedelju dana specijalno otputovali u Monako gde razgledaju plovila. Nisu želeli ništa da prepuste slučaju, pa su zakazali razgledanje na nekoliko poznatih lokacija u Monte Karlu, gde će moći lično da se uvere da li je to ono što im treba.
Pevačica i bivši teniser često krstare Jadranom sa porodicom i prijateljima, a sada žele da imaju mnogo veći komfor.
– Zbog cele situacije sa pandemijom, par planira da većinu leta provede na otvorenom moru, pa se nadaju da će što pre naći odgovarajuću jahtu. S njima će uglavnom biti porodica, a planiraju da ugoste i malenog unuka Aleksandra, zato žure da što pre nađu odgovarajuće plovilo – ističe izvor.
PROČITAJTE JOŠ: Novak Đoković DAO STAN Filipu Krajinoviću!
PROČITAJTE JOŠ: Vesna Zmijanac TRAŽI Snežanu Dakiću po Beogradu! RAZBIĆE je zbog Nikolije!
PROČITAJTE JOŠ: Mina NE DAJE NI DINARA majci! Ne vraća se kući, već BEŽI sa Mensurom! 
– Krajem leta prošle godine mediji su već pisali da su Živojinovići tada bili na sajmu nautike u Italiji, gde su bacili oko na model “azimut s86”. Ta jahta je dugačka 26 metara i široka skoro šest metara. Poseduje četiri kabine i osam ležaja, kao i dve kabine sa po jednim ležajem za članove posade. Sadrži i salon sa kućnim bioskopom, najsavremenijim ozvučenjem i kompletno opremljenom kuhinjom – istakao je u avgustu 2019. godine izvor za medije, međutim, nakon posete sajmu Živojinovići nisu hteli da žure.

TREBA IM VEĆA DA POVEDU ALEKSANDRU, FILIPA I UNUKA – Oni su seli i porazmislili o svemu i odlučili da ipak ne žure. Zato su od prošlog leta konstantno gledali različite jahte i konačno suzili izbor. Nadaju se da će baš sad u Monaku napokon pazariti odgovorajuću i moći neometano da uživaju ovog leta u krstarenju.
Početkom ove godine Brena i Boba su razgledali jahte u Crnoj Gori, gde su i uslikani kako obilaze salone sa maketama plovila.
– Brena je imala unapred zakazani nastup u Crnoj Gori, a njen suprug Boba rešio je da pođe s njom kako bi zajedno proslavili i Dan zaljubljenih i ujedno pogledali novu nautičku ponudu. Oni žele da njihovo novo plovilo ima više prostorija nego stara jahta, tim pre što je njihova porodica sada bogatija za još jednog člana. Plan je da ovog leta povedu Filipa, Aleksandru i unuka Aleksandra na krstarenje, a to će moći da urade tek ukoliko se za to steknu svi uslovi. Odnosno ukoliko bude imala posebnu prostoriju u kojoj će moći da spavaju Aleksandra i njen sin, a za taj luksuz Boba će morati da iskešira oko milion evra – ispričao je u februaru ove godine izvor za Alo nakon što su Živojinovići uslikani kako razgledaju makete jahti u Crnoj Gori.
SVETSVET
The post Brena od Bobe dobija JAHTU za MILIONČE! Jel’ NEŠTO ZGREŠIO? appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.