Izvor: Scandal.rs, 17.Okt.2018, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brena na probi u Areni pred koncerte koje sprema

Lepa Brena sprema nešto do sada neviđeno na dva koncerta u Beogradu za vikend! Lepa Brena je sinoć na jednoj od proba u Areni otkrila da je i više nego spremna za jubilej koji će proslaviti sa svojom publikom 20. i 21. oktobra u Štark Areni. U Areni kažu da ovakvu produkciju i ovakvu binu The post Brena na probi u Areni pred koncerte koje sprema appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Lepa Brena sprema SPEKTAKL KAKAV BEOGRAD JOŠ NIJE VIDEO!

Izvor: Story, 17.Okt.2018

Čuvala je mama za velike stvari, definitivno! Lepa Brena je sinoć na jednoj od proba u Areni otkrila da je i više nego spremna za jubilej koji će proslaviti sa svojom publikom 20.i 21.oktobra u Štark Areni. U Areni kažu da ovakvu produkciju i ovakvu binu nisu videli još od koncerta Bjonse! A detalji...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.