Brena kao Tarzan

Izvor: Poznati.info, 31.Maj.2012, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brena kao Tarzan

Folk zvezda u 51. godini ludovala na selu pentrajući se po drveću i berući trešnje

Kao sav običan svet…

Lepa Brena pobegla je na selo, gde se verala po drveću i brala trešnje. Folk zvezda je rešila da na nekoliko dana ostavi glamurozne haljine, šminku i nakit, i da se maksimalno opusti s porodicom i prijateljima. Zbrisala je u jedno selo nadomak Beograda, gde se oprobala u veštinama koje sigurno nije upražnjavala još >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << od detinjstva.

Prvo su se na stabla uspentrali njeni sinovi Stefan i Viktor, a potom je ona pogurala svoju prijateljicu da se popne, da bi se na kraju i sama izgubila u zelenilu krošnje načičkane crvenim trešnjama. Brena je pokazala da je u odličnoj formi, bez obzira na to što je napunila 51 godinu… Fotke su osvanule na Fejsbuk profilunjene prijateljice i postale prava senzacija među pevačicinim fanovima.

Goran Bregović se pre četiri godine, poput Lepe Brene, verao po drvetu (ali višnje), na koje se popeo pomoću merdevina, i pao sa četiri metra visine. Hitno je prebačen u Urgentni centar, gde mu je uspešno obavljena stabilizacija prelomljenog prvog lumbalnog kičmenog pršljena.

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.