Brena jasno pokazala šta zaista misli o Aleksandri Prijović i koliko zna da se LUDO zabavlja!

Izvor: Prva.rs, 28.Maj.2018, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brena jasno pokazala šta zaista misli o Aleksandri Prijović i koliko zna da se LUDO zabavlja!

Lepa Brena i njena buduća snajka Aleksandra Prijović provele su vikend zajedno i to na svadbi ćerke Dragana Stojkovića Piksija, a svoje druženje odlučile su da ovekoveče i jednom fotografijom.
Na njoj prevačice poziraju širokog osmeha, a i jedna i druga su je objavile na društvenim mrežama i stavile tačku na sva dosadašnnja pisanja o tome da li se vole ili se ne vole.

Aleksandra je fotografiju opisala sa:
"Jedna jedina" i uz to stavila srce.
S druge strane >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Brena je napisala ovo:
"Moje drago zlato" takođe uz jedno srce, pokazujući da je Filipova buduća supruga uveliko deo porodice.

Aleksandra joj je na ovakvu poruku odgovorila sa:
"Obožavam vas!"
Pored fotografija sa Aleksandrom Brene je pokazala i koliko voli da se dobro provodi. Njoj je na svadbi bilo ludo i nezaboravno, a njen Instagram profil je tu da to sve i potvrdi. Ako je ova svadba bila uvod u ono što zvanice očekuje 21. juna lud provod je neizbežan!

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.