Bred Pit tetovažom demantuje glasine o razvodu (video)

Izvor: Svet, 20.Jul.2015, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bred Pit tetovažom demantuje glasine o razvodu (video)

Glumac Bred Pit (51) još je jednom pokazao koliko je jaka njegova ljubav prema Anđelini Džoli (40) i deci kada je pokazao novu tetovažu koja sadrži inicijale njihovih imena.
Jeste da su mediji digli prašinu oko potencijalnog razvoda najslavnijeg holivudskog para, ali tome nema ni naznaka.
Bred je prošetao novu tetovažu na kojoj pišu inicijali MPZSKV ali i slovo A, koje ukazuje na njegovu suprugu.
Čini se da je Bredova i Anđelinina ljubav sve snažnija, upokos >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << svim navodima o razvodima.
Pogledajte kako izgleda najnovija tetovaža slavnog glumca:

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bred Pit tetovažom demantuje glasine o razvodu (video)

Izvor: Scandal.rs, 20.Jul.2015

Glumac Bred Pit (51) još je jednom pokazao koliko je jaka njegova ljubav prema Anđelini Džoli (40) i deci kada je pokazao novu tetovažu koja sadrži inicijale njihovih imena...Jeste da su mediji digli prašinu oko potencijalnog razvoda najslavnijeg holivudskog para, ali tome nema ni naznaka...Bred...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.