Bravo, nakon ALKOHOLA I TABLETE Aneli razorena nakon raskida sa Janjušem - Ko te želi TAKO SROZANU

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Dec.2023, 00:06

"Bravo, nakon ALKOHOLA I TABLETE" Aneli razorena nakon raskida sa Janjušem - Ko te želi TAKO SROZANU

Takmičarka nakon ljubavnog brodoloma ne zna za sebe i teško se smiruje. Nakon alkohola tražila je i tablete, kako bi mogla da spava.

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić od početka rijalitija imaju veoma turbulentan odnos, a on je sada odlučio da na sve to stavi tačku i raskine. Iako su svi mislili da su ozvaničenjem veze uplovili u mirnu luku, sada su dokazali potpuno suprotno.

Nakon Janjuševićeve odluke da stavi tačku na njihov odnos, ona je završila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u garderoberu i ronila suze.

Ponovo sad neću moći da spavam... Ne mogu, moram da tražim od reporterke da mi donese tablete - grcala je Aneli u suzama.

Inače, njena emotivna reakcija na raskid privukla je pažnju svih ukućana, ali i publike koja prati sva dešavanja na imanju u Šimanovcima, koja je primetila da je učesnica "Elite" pod dejstvom alkohola tražila od produkcije da joj dostave lekove za spavanje.

"Nakon alkohola tablete, bravo Aneli", "Ova se samo kljuka tabletama", "Aneli opet glumi ludilo i pravi haos kako bi privukla pažnju", "Cugnula malo, pa kuka za lekovima", "Neće te niko, pa ni Janjuš, ko da te želi takvu srozanu" - samo su neki od komentara na društvenim mrežama ispod snimka koji kruži mrežama.

Detaljnije u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.