Brat Niki Minaž optužen za silovanje devojčice!

Izvor: Svet plus, 05.Dec.2015, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brat Niki Minaž optužen za silovanje devojčice!

Brat svetske zvezde Niki Minaž, Dželani Maraž, optužen je za silovanje dvanaestogodišnje devojčice, pišu strani mediji.

Prema rečima policije, silovanje devojčice se dogodilo u Njujorku, a nakon što je priložio 100.000 dolara za kauciju, brat Niki Minaž sa kojim je veoma bliska, pušten je da se brani sa slobode, pišu strani mediji. Slavna pevačica još uvek se u medijima nije oglasila nakon ovog nemilog događaja.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

SKANDAL: Brat Niki Minaž optužen za silovanje devojčice!

Izvor: Kurir, 05.Dec.2015

Dželani Maraž, brat hip hop zvezde Niki Minaž optužen je da za silovanje i seksualno iskorišćavanje 12-godišnje djevojčice...On je navodno 1. maja počinio ovaj zločin, uhapšen je 1. decembra, a iz pritvora pušten uz kauciju od 100.000 dolara...Maraj se u martu oženio s Džeklin Robinson,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.