Braon mrlje na licu i koži jednostavno se mogu ukloniti prirodnim sredstvom! (RECEPT)

Izvor: Svet plus, 28.Jul.2023, 11:26

Braon mrlje na licu i koži jednostavno se mogu ukloniti prirodnim sredstvom! (RECEPT)

Braon mrlje na licu i koži koje predstavljaju estetski problem, jednostavno se mogu ukloniti prirodnim sredstvom! Zovu ih još i staračke mrlje ili staračke pege, a ikao ne predstavljaju zdravstveni proble, kod mnogih smanjuju samopouzdanje.

Mrlje se najčešće pojavljuju na rukama, licu, ramenima pa i nogama i veoma često se njihov broj brzo uvećava, a postoji jednostavan način da ih se rešite, odnosno da ih uklonite prirodnim sredstvom.

Kada kažemo prirodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sredstvo, stvarno na to i mislimo jer su u pitanju sveži crni luk i jabukovo sirće. Luk treba dobro izblendati i dodati mu jabukovo sirće, toliko da smesa ne postane potpuno tečna, a da bude glatka.

Nanošenje:

Uzmite parče vate i umočite ga u dobijenu smesu, a onda ga stavite na mesto gde imate ove braon mrlje . Budite uporni i ponavljajte postupak svakoga dana. Ne odustajte jer prve rezultate možete videti tek posle nedelju dana i nastavite sa tretmanom sve dok braon mrlje sa kože potpuno ne nestanu.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.