Branko Đurić Đura: Imitiram domaće pevače, ali samo “iza četiri zida”!

Izvor: Svet, 28.Okt.2014, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branko Đurić Đura: Imitiram domaće pevače, ali samo “iza četiri zida”!

Starije generacije ga pamte po urnebesnim skečevima u televizijskom serijalu “Top lista nadrealista”, a mlađi po odličnim filmskim ulogama i saradnji sa Anđelinom Džoli. Glumac, muzičar, scenarista i reditelj, Branko Đurić Đura ove sezone pojačanje je šou programa “Tvoje lice zvuči poznato” na “Prvoj” televiziji. Ovaj izazov ostvareni umetnik prihvatio je nakon što je njegova supruga i koleginica Tanja Ribič bila deo slovenačke verzije istog takmičenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << a nema sumnje da će svojim dosetljivim opaskama nasmejati čitav auditorijum. Najverniji gledaoci biće mu sin Denza koji se, takođe, nedavno iz Sarajeva preselio u Sloveniju, a kao i kćerke Zala i Eli koje vole da daju svoje sugestije o učesnicima.
Šta je bilo presudno da prihvatite ulogu u žiriju šou programa “Tvoje lice zvuči poznato”?
- Znao sam da će to biti zabavno iskustvo i prihvatio sam izazov.
Koliko su vam kao glumcu imitacije zanimljive i izazovne?
– Imitacije baš i nemaju mnogo veze sa glumom, ali je svakako jako zanimljivo kad je neko dobar u tome. Sam nisam neki imitator i divim se kolegama kojima to ide od ruke. Retko se “usudim” da bilo koga imitiram, ali “iza četiri zida”, i to se dogodi. Uglavnom su to neki domaći pevači.
Hočete li biti strogi prema takmičarima?
- Ipak je to samo zabava i takmičari su naše kolege. Biću pravedan, ali strog sigurno neću.
Ostatak intervjua pročitajte OVDE
Intervju: Ivana Nikolić, Life Content

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.