Brankica Sebastijanović: Džaba mi karijera i ostvarenja, ako to nemam s kim da delim

Izvor: Svet, 21.Jan.2017, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brankica Sebastijanović: Džaba mi karijera i ostvarenja, ako to nemam s kim da delim

Brankicu Sebastijanović publika će od sada prepoznavati kao “Zonu Zamfirovu”, iz drugog dela istoimenog filma koji se prikazuje u bioskopima širom Srbije.
Glumica je u intervjuu za Blic otvoreno pričala o poslu, tremi koju je imala pred premijeru, ali je otkrila i kakva je u ljubavi.
“Nekad sam nepromišljena apsolutno. Nekad sam i tvrdoglava kao ona Zona, i brzopleta sam, a ono što je moja sličnost s njom, kad je reč o ljubavi, to je da do samog kraja verujem u >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << to da ljubav može da pobedi sve. I da je ljubav prioritet i da sam spremna da se borim za nju. E sada, razlikujemo se i po tome što bih ja o tako velikom problemu pričala s mužem, ne bih samo sve u svojoj glavi držala”, rekla je lepa glumica i navela šta su njeni prioriteti u životu:
“Uvek su mi prioritet porodica i ljubav i prosto ne bih mogla da funkcionišem da toga nemam i mislim da će to biti uvek tako. Džabe mi i karijera i ostvarenja, ako to nemam s kim da delim. Jednostavno, ja nisam takva osoba. Jako sam emotivna i potrebno mi je da imam ljude koji me podržavaju i s kojima delim sve. Loše se osećam kad ljubav ispašta zbog posla”.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Brankica Sebastjanović iskreno o ljubavi: Džabe mi i karijera i ostvarenja, ako to nemam s kim da delim (FOTO)

Izvor: Story, 22.Jan.2017, 15:34

Poznata glumica je nedavno otkrila kako izgleda kada je zaljubljena, ali i da ne dozvoljava da ljubav ispašta zbog posla.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.