Branka Katić se vraća u Srbiju

Izvor: Svet, 14.Maj.2015, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branka Katić se vraća u Srbiju

Branka Katić, jedna od najpopularnijih srpskih glumica, koja već godinama živi i radi u Engleskoj, vratila se srpskoj glumačkoj sceni. Iako je napravila veliku pauzu, ona u novom ostvarenju reditelja Boška Ilića tumači jednu od većih uloga.
Visokobudžetni film “Apsurdna prevara“, koji će premijeru doživeti na jesen, već je privukao pažnju svetske javnosti i jedan je od pretendenata za nagrade na najznačajnim svetskim filmskim festivalima. Drugačije kritike se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nisu ni očekivale, s obzirom na to da glavne uloge tumače velikani Nebojša Glogovac i Srđan Todorović.
Osim njih, glumačku ekipu čine Petar Božović, Miloš Biković, Gordan Kičić, Mirjana Karanović, Sergej Trifunović, Nikola Đuričko, Vuk Kostić i Lazar Ristovski. Iako se radi o teškoj priči, pozitivnu atmosferu na snimanjima upotpunili su Nina Janković, Predrag Manojlović, Katarina Žutić, Vojin Ćetković, Dragan Mićanović i mnogi drugi. Zapaženu ulogu dobila je i manekenka Đurđa Stoiljković, kojoj je ovo prva filmska uloga, ali i Nina Seničar, koja u Americi gradi filmsku karijeru.
Cilj ovog filma jeste da predstavi društvo u pravom svetlu i prikaže nam da živimo u materijalno bogatom svetu koji je emotivno siromašan.
Jedna od glavnih replika iz filma je:
“Mnogo je ljudi da bi svako bio čovek.”

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Branka Katić se vraća u Srbiju

Izvor: Scandal.rs, 14.Maj.2015

Branka Katić, jedna od najpopularnijih srpskih glumica, koja već godinama živi i radi u Engleskoj, vratila se srpskoj glumačkoj sceni. Iako je napravila veliku pauzu, ona u novom ostvarenju reditelja Boška Ilića tumači jednu od većih uloga...Visokobudžetni film “Apsurdna prevara“, koji će...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.