Izvor: Press, 17.Okt.2012, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branislav Kuzmanović predao kanididaturu za predsednika DS (VIDEO)

Funkcioner Demokratske stranke (DS), predsednik beogradske opštine Vračar Branimir Kuzmanović predao je danas u sedištu te partije kandidaturu za predsednika DS-a

Kuzmanović je prvi zvanično predao kandidaturu, pred izbornu skupštinu DS-a, zakazanu za 10. novembar.

Posle predaje kandidature, Kuzmanović je novinarima rekao da su ga podržala 33 člana Glavnog odbora, a da podršku opštinskih odbora nije ni tražio.

"Nije važno šta želite da budete, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << već šta želite da postignete, a ja želim da postignem da se znanje članova DS-a iskoristi na doborobit zemlje", rekao je Kuzmanović.

Kuzmanović je član DS-a od 1990, a od 1996. odbornik je na Vračaru.

Za predsednika opštine Vračar prvi put je izabran 2006, a zatim i 2008. godine. Rođen je 19. decembra 1968. u Beogradu i završio je Elektrotehnički fakultet.

Kandidature za mesto predsednika DS-a najavili su i sadašnji lider stranke Boris Tadić, njegov zamenik Dragan Đilas i nekadašnji premijer Zoran Živković.

Kandidature za izbor svih organa i tela DS-a, kao i imena delegata iz svakog odbora, treba da se dostave Sekretarijatu stranke najkasnije 15 dana pre održavanja Skupštine, propisano je pravilnikom DS-a.

Kandidat za predsednika stranke može biti svaki član kog predloži najmanje 15 opštinskih odbora, 30 članova Glavnog odbora, poslanički klub ili 100 delegata Skupštine.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kuzmanović prvi zvanični kandidat za predsednika DS

Izvor: Vesti-online.com, 17.Okt.2012

Funkcioner Demokratske stranke, predsednik beogradske opštine Vračar, Branimir Kuzmanović predao je danas u sedištu te partije kandidaturu za predsednika DS-a. On je prvi zvanično predao kandidaturu, pred izbornu skupštinu DS-a, zakazanu za 10. novembar...Funkcioner Demokratske stranke, predsednik...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.