Brajan Feri 7. septembra u Štark Areni! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 14.Mar.2018, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brajan Feri 7. septembra u Štark Areni! (VIDEO)

Britanska muzička legenda, Brajan Feri, nastupiće 7. septembra u Štark Areni, u okviru njegove britanske i evropske turneje, sa svojim neverovatnim „live“ nastupom.

Brajan Feri je jedan od najinovativnijih i najuticajnijih pevača i liričara u istoiji pop muzike, sa originalnom vokalnom briljantnošću i elegancijom koja oduzima dah. Od prvih snimaka sa grupom "Roxy Music" početkom 1970 godine, istakao se kao jedinstvena muzička pojava, a u svojoj dugoj karijeri, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << izdao je 15 albuma od kojih su mnogi dosegli platinaste tiraže.

Šarmer za sve generacije, Feri, će 7. septembra u  Štark Areni izvesti klasične hitove iz njegovog solo repertoara i diskografije grupe “Roxy Music”, među kojima su: „Let’s Stick Together”, „Slave to Love”, „Don’t Stop The Dance”, “Kiss and Tell”, „Love Is The Drug”, „These Foolish Things”, „Price of Love”, „I Put a Spell on You” i mnoge druge.

Brajan Feri je svojim izgledom, stilskom originalnošću, sofisticiranim tekstovima i muzikom baziranom na nostalgičnim odnosom prema staroj rokenrol eri iz 50-ih inspirisao niz bendova novog talasa i novog romantizma, među kojima su "Duran Duran", "Depeche Mode", "Spandau Ballet", "The Human League" i drugi.

Ulaznice za koncert Brajana Ferija će biti u prodaji od 16. marta na blagajnama Štark Arene i Bilet Centra, na svim prodajnim mestima CS Eventima i online na: www.starkarena.co.rs

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.