Braća David i Dimitrije Božić zajedno izvode pesmu posvećenu Isusovom rođenju!

Izvor: Svet plus, 04.Jan.2024, 21:24

Braća David i Dimitrije Božić zajedno izvode pesmu posvećenu Isusovom rođenju!

Braća David i Dimitrije Božić zajedno izvode novu pesmu posvećenu Isusovom rođenju. Pesmu "Božić Božić kakav divan dan" pevaju dva rođena brata - David koji ima deset i Dimitrije koji je napunio šest godina.

Pesmu "Božić Božić kakav divan dan" pevaju dva rođena brata - David koji ima deset i Dimitrije koji je napunio šest godina.

Muzikom se bave od četvrte godine.

David svira klavir,član je i solista hora Kolibri .Učenik je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << muzičke škole "Stanković"  i osvojio je mnoge nagrade,a u maju 2023-e godine postao je Laureat takmičenja "Mladi Virtuoz". Na memorijalnom takmičenju "Andrija Čikić"osvajio je drugu nagradu i tada je izveo svoju kompoziciju "Nebeski put". Prošle godine je sa mamom Katarinom i bratom Davidom nastupao na "Danima porodice" u Beogradu. Odličan je đak,igra košarku i tenis i čtecira u crkvi SV.Vasilija na Bežanijskoj Kosi.

Dimitrije je prvi razred u OŠ Borislav Pekić. Pevačke nastupe imao je sa tri godine,a od četvrte je član i solista u Kolibrima . Pobednik je takmičenja  "Minja Subota" gde je nastupio sa maminom numerom "Četiri čarobne reči". Napisao je pesmu i Patrijarhu Porfiriju.

Mali Dimitrije je odličan đak,igra šah, trenira karate i tercira u crkvi.

Muziku i tekst koje su otpevali i spremili za božićne praznike napisao je Bojan Milićević. Aranžman je uradio Ninoslav Ademović.Prateće vokale otpevali su omladinci hora crkve Sveti Vasilije Ostroški sa Bežanijske kose. Snimili su i spot koji je danas premijerno prikazan.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.