Božićna čarolija na Trgu Republike: Dečija radost se širi Beogradom - hor Čarolija peva za najmlađe

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 16:19

Božićna čarolija na Trgu Republike: Dečija radost se širi Beogradom - hor Čarolija peva za najmlađe

Izvodiće najlepše praznične pesme.

Dečji hor "Čarolija", koji je već dugi niz godina sinonim za vrhunsko izvođenje dečje muzike, danas u Beogradu oduševljava najmlađe sugrađane nastupom na Trgu Republike.

Mali članovi hora "Čarolijanci" izvode najlepše praznične pesme za decu, šireći radost i praznično raspoloženje među okupljenom publikom.

Inicijativa za osnivanje hora Čarolija potekla je od producenta i direktora "Hype" produkcije Saše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mirkovića pre 17 godina. Ideja je nastala u saradnji sa Leontinom Vukomanović, a od tada, hor Čarolija postao je omiljen među najmlađim ljubiteljima muzike. Njihovi nastupi postali su prepoznatljivi kao garant kvalitetnog muzičkog programa za decu.

Nakon prazničnog nastupa, HYPE produkcija će obradovati mališane podelom paketića. Hor Čarolija je postao ne samo mesto gde se razvija ljubav prema muzici, već i "odskočna daska" za buduće zvezde, s obzirom na to da su neki od danas popularnih pevača započeli svoju muzičku karijeru upravo u ovom horu.

Srbija Danas/Hype/Prenela I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.