Bosanski tiktoker (23) izvršio samoubistvo: Neutešna sestra se oglasila, pa Balkanu slomila srce od tuge

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2023, 14:27

Bosanski tiktoker (23) izvršio samoubistvo: Neutešna sestra se oglasila, pa Balkanu slomila srce od tuge

Oglasila se sestra tiktokera koji je izvršio samoubistvo.

Meli Begić, sestra tiktokera Ervina Begića koji je pronađen mrtav u Gracu 13. decembra, na TikToku se oglasila porukom u kojoj je navela da se šire laži o njemu, te da mu je "pola njih iza leđa želelo smrt".

Od ove tuge se javnost nije oporavila, a iz trenutka u trenutak isplivavaju nove informacije.

- Molim vas da prijavite svakoga ko objavljuje nešto sa njegovim likom na Tiktoku. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Objavljujete snimke na kojima je "grešan", a onda mu želite visoko mesto u raju? Pola vas je slavilo njega zbog greha, pola vas mu je želelo smrt iza njegovih leđa. Nisam osoba koja voli objavljivanje na Tiktoku, ali dosta nam je! Prošla su samo 24 časa i izgovorene su laži. Nikoga nije briga šta se dogodilo mom voljenom bratu. Umesto što pokušavate da napravite preglede, kako bi bilo da se pomolite za njega? - deo je njene objave.

A post shared by Erwin Beg (@erwin_beg)

Zašto, bruda moj, zašto bratu nisi rekao šta te muči. Ništa nije vredno života. Da te dragi Alah uvede u dženet kume moj - napisao je jedan korisnik.

- Neka ti je laka zemlja, brate moj, već mi fališ. Kako ću bez tebe - glasi jedan poruka.

- Nije sreća para puna vreća. To znaju oni što je imaju - napisala je jedna korisnica.

Srbija Danas/TikTok @begic.meli/R.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.